se pia modela dreambox mporw na grafw kai na blepw allo kanali tautoxrona?
se pia modela dreambox mporw na grafw kai na blepw allo kanali tautoxrona?
Μετά απο πολύ κόπο (noobas στα DM) και με την πολύτιμη βοήθεια του Dourou -Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου- έχω multiboot στο 800άρι μου.
Η ερώτηση μου είναι:
1. Ποιό είναι ρε παιδιά αυτο το Blackhole που όλοι το επαινούν??
2. Που θα το βρώ να το κατεβάσω?
Γενικά με αυτά τα images γίνετε ενας κακός χαμός !! Πραγματικά όμως, όλοι κάτι φτιάχνουν αλλά χωρίς τα απαραίτητα .nfo για να ξέρω-ούμε τί σκατά κατεβάζουμε και τι περιέχει το καθένα.(kernels-drivers. κτλ)
ta kataferes michalh?bravo re.egw akomh den ton flasara giati moy exei spasei ta neyra o sklhros.den ton vlepei me tipota.ma me tipota.ti format ton exw kanei se fat32 ti se ext3 ti se ext2 ti se linux tipota.den ginetai tipota.tha ton spasw etsi gia to gamwto kai tha paw na parw enan e-sata.giati den vlepw allh lysh.
Όλα τρέχουν μια χαρά...Αλλά σε usb δεν έχω hdd πάνω....
Κοίτα κι εμένα μου έκανε κόλπα πολλά...
Φλάσαρε αυτό http://www.satsupreme.com/showthread...126#post715126
Mετά βάλε πάνω των HDD είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει....
Απο κει και πέρα βάλε MeoBoot 0.96 και βάλε ότι γουστάρεις πάνω...
Εμένα σήμερα πήρε "φωτιά" το καλώδιο δικτύου...
Γεια σας και Καλη Χρονια.
Ποιο DB προτεινετε για CS (με γνησια Hdmi) το 500HD η το 800 HD SE ?
Επιστρέφω με νέα από το μέτωπο, σχετικά με τον 800ρη μου (τελευταία ενημέρωση http://www.satsupreme.com/showthread...539#post721539 post #123):
- Καταρχάς έγινε αλλαγή δέκτη, καθώς με τα συμπτώματα του tuner και μόνο που ανέφερα στο μαγαζί, μου το αντικατέστησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και χαίρομαι ιδιαιτέρως.
- Κατόπιν, προμηθεύτηκα νέο δέκτη, ο οποίος παραμετροποιήθηκε στο ίδιο το κατάστημα, έγινε η απαραίτητη ρύθμιση του tuner από εμένα και κατέβασε όλο τον Hotbird χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα fta που ελέγχθησαν επί τόπου, λειτουργούσαν κανονικότατα και όλα καλά.
- Shutdown ο δέκτης, στο κουτί και δρόμο για το σπίτι. Εδώ όμως, ότι και αν κάνω στο tuner, έχω πάλι τα ίδια προβλήματα με τα κανάλια και μάλιστα αυτή τη φορά δε βλέπει απολύτως τίποτα!
Με τη λογική μου, το πρόβλημα εντοπίζεται στην εγκατάστασή μου, η οποία προφανώς θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ή όλα τα μαραφέτια που υπάρχουν (μίκτης, πρίζες διελεύσεως κλπ) αυξάνουν πολύ το θόρυβο και δεν έχω αποτέλεσμα. Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα ρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ! Έχω δοκιμάσει ότι ρυθμίσεις έχει μέσα το tuner, αλλά δε μου δίνει σήμα καθόλου!
Η εγκατάσταση της πολυκατοικίας, απ'ότι είχα δει μια μέρα είναι quad lnb που οι έξοδοι πάνε σε μίκτη, στο μίκτη καταλήγει και η επίγεια τηλεόραση, σε κάθε ένα από τα 4 διαμερίσματα καταλήγει 1 καλώδιο με δορυφορικό+επίγειο σήμα και με κάποια τερματική πρίζα ο καθένας αναλαμβάνει να το σπάσει. Η λογική (για εμένα) ρύθμιση στον 800 θα ήταν single lnb, hotbird 13e και τέλος. Ισχύει κάτι άλλο?
Ευχαριστώ πολύ~
re michalh to evala alla otan paw sto Cccam.cfg den mporw na to kanw edit?giati?
Ebales cccam??
To config to evales??
Me DCC emena mia xara kanei edit.....
Sthn telikh pare to .cfg sto pc soy kai kane to edit me to notepad..Katopin steilto ksana sthn thesi toy.... ;)