Επιστρέφω με νέα από το μέτωπο, σχετικά με τον 800ρη μου (τελευταία ενημέρωση
http://www.satsupreme.com/showthread...539#post721539 post #123):
- Καταρχάς έγινε αλλαγή δέκτη, καθώς με τα συμπτώματα του tuner και μόνο που ανέφερα στο μαγαζί, μου το αντικατέστησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και χαίρομαι ιδιαιτέρως.
- Κατόπιν, προμηθεύτηκα νέο δέκτη, ο οποίος παραμετροποιήθηκε στο ίδιο το κατάστημα, έγινε η απαραίτητη ρύθμιση του tuner από εμένα και κατέβασε όλο τον Hotbird χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα fta που ελέγχθησαν επί τόπου, λειτουργούσαν κανονικότατα και όλα καλά.
- Shutdown ο δέκτης, στο κουτί και δρόμο για το σπίτι. Εδώ όμως, ότι και αν κάνω στο tuner, έχω πάλι τα ίδια προβλήματα με τα κανάλια και μάλιστα αυτή τη φορά δε βλέπει απολύτως τίποτα!
Με τη λογική μου, το πρόβλημα εντοπίζεται στην εγκατάστασή μου, η οποία προφανώς θέλει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ή όλα τα μαραφέτια που υπάρχουν (μίκτης, πρίζες διελεύσεως κλπ) αυξάνουν πολύ το θόρυβο και δεν έχω αποτέλεσμα. Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα ρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ! Έχω δοκιμάσει ότι ρυθμίσεις έχει μέσα το tuner, αλλά δε μου δίνει σήμα καθόλου!
Η εγκατάσταση της πολυκατοικίας, απ'ότι είχα δει μια μέρα είναι quad lnb που οι έξοδοι πάνε σε μίκτη, στο μίκτη καταλήγει και η επίγεια τηλεόραση, σε κάθε ένα από τα 4 διαμερίσματα καταλήγει 1 καλώδιο με δορυφορικό+επίγειο σήμα και με κάποια τερματική πρίζα ο καθένας αναλαμβάνει να το σπάσει. Η λογική (για εμένα) ρύθμιση στον 800 θα ήταν single lnb, hotbird 13e και τέλος. Ισχύει κάτι άλλο?
Ευχαριστώ πολύ~