Υπάρχει κάποιος λόγος που οι περισσότεροι το γυρνάνε από Cccam σε MGcam ή ΝΕWCS, Oscam και διάφορα cams?
Έχουν άλλα πλεονεκτήματα;είναι καλύτερα;
Sorry για τις ερωτήσεις απλά δεν ξέρω τι προσφέρουν τα άλλα και που ωφελούν μιας και ο δικός μου με cccam δουλεύει και παίζει δίχως πρόβλημα
Βρε παληκάρι Τζιμάκο, που είσαι τόσο ενημερωμένος, μπορείς να μου πεις αν με τα softke*s παίζει τίποτε, γιατί για τις 13o και 19.2ο σε κάποια sites ελάχιστα τα κανάλια ενώ κάποια με περισσότερα κανάλια δεν ενημερώνονται και το μπάχαλο στα συνημμένα (άλλοι δίνουν μόνο το softcam.key, άλλοι και τα autoroll, constant.cw με ή χωρίς το cccam.cfg)... Το χειρότερο είναι πως δεν μου έχει τρέξει τίποτε μέχρι τώρα... Άλλοι δίνουν και το cccam.cfg χωρίς παραπομπή στο /var/keys... Τελικά δεν ξέρω τι δουλεύει και πως... Ένα αρχείο bliner στο παρόν site έχει να ενημερωθεί από τον προηγούμενο μήνα! Ελπίζω να μη σε ξενέρωσα με κάτι που το είχες δουλέψει πριν 10 συναπτά έτη ή δεν ασχολήθηκες ποτέ! Κανένας expert επί του θέματος δεν υπάρχει και μου μένουν μονίμως αναπάντητα τα posts?
Αλλιώς να πάω για δρακόσκυλο... Στείλτε ΠΜ που θα το βρω σε συμφέρουσα τιμή...
Ελπίζω κάποιων απαντήσεων!
Γιώργος
kalispera na rotiso an paizoun ta ollandika se kapion me to softcamke*s pou iparxei stis 16-2 ?
Βρε παιδιά προσπάθησα με διάφορους τρόπους να κάνω stream με τον DM500s μου ενα κανάλι στο διαδίκτυο (νατο βλέπω στο γραφείο) αλλά τίποτα υπάρχει κάποιο οδηγός ? εδω και ένα μήνα ότι και αν έκανα δεν δουλευει..
δοκιμασε στο ιδιο το σπιτι σου πρωτα για εξω αστο.