ka ndonje ktu tme ndihmoj per kte mesiper............................
ka ndonje ktu tme ndihmoj per kte mesiper............................
pershendetje........cuna Kam nje Technosat IR-7000 plus a ka ndonje soft per kete aparat qe mund te shikoj kanale te kriptuara ne biss ose cryptoworks se me kte soft qe kam me eshte bllokuar dhe kodi per te hyre ne menune e aparatit ju lutem me postoni nje loader dhe soft te sakte per kte aparat.faleminderit.........ka ndonje ktu tme ndihmoj per kte..........
Nuk eshte e nevojshme te besh te njejten pyetje 100 here, e para mbushet tema me te njejten pyetje dhe si le vend te tjereve, dhe e dyta eshte e ndaluar. E vetmja gje qe mund te besh eshte te presesh qe ndonjeri qe ka kete apatat te ndimoj duket te dhene pergjigje ose te kerkosh ne vende te tjera.
ok........nuk po gjej qe po kerkoj me ngulm ktu.......
edi qe eshte i mbaruar por ndonje menyre per te zhbllokuar kodin e menuse do kete se per kte po mundohem me shume se nuk arrij te rregjiroj kanalet e reja...........faleminderit............. .
ehhhh ca ti besh i kam qe ne kohen e gjermanit.............nejse rofsh per ndihmat........e di qe per kte aparat nuk gjej as per 100vjet nje gje po hobi te shtyn te kerkosh.........
pershendetje kam harruar kodin e menus se apratit technosat ir7000 ka ndonjeri idene per ndonje kod kto aparate................................. ??????