Kur ben Kerkim, Network Search Beje ON:
Kur ben Kerkim, Network Search Beje ON:
JU LUTEM ME NDHIMONI
QKA TI BOJ KETI RESIVERIT TECHNOSAT 5800CI
NE FILIM E PATA PROBLEMIN ME dumpflash
TASH E KAM PROBLEMIN DIQKA TJETER POR KU ESHTE PROBLEMI SE DI
PO E LIDHI ME TV DHE TE GJITHA KABLLAT I KA TE MIR DHE JA KONTRODHOVA NE......ANTENA SETING KREJT ESHTE OK ME NETWORK SEARCH ON E TJERA
AJI ME JEP SIGNALIN 80 TE THORIT POR NE KERKIM KANALIT NUK PO I GJEN ASHNJE
ME SHKRUN .......NOT FUN CHANAL
PROVOVA DHE MENYREN TJETER JA INSTALOVA NEPERMJET PC KANAL EDIT
POR AJI I MORI ME KANAL EDIT PC
POR ASHNJE SPO I QEL
MENDOJ SI FREE KANALA QE JON SPO I QEL ASE ATE TE MBYDHUAR
KUR NUK E KAM PASHUR KETE PROBLEM AS NJE HERE
JU LUTEM ME NDHIMONI RETHE KETE
KU MUNDEM TE GHEJ dumpflash
MOS ESHTE NDOSHTA DERI KJO PROBLEMI
JU FLM KUSH ME NDHIMON PER KETE
Do kesh vendosur ndonje soft gabim qe te sjell kete anomali.
se di por ja vendosa softwerin normal si me heret
ose me ndhimo ti reth naj softwerit orginale per kete te lutem
nese ke mundeshi
te flm prej teje
Sa per problemin qe thua mund te jene dy shkaqe:
1.Tek sateliti thor disa frekuenca jane te njejta me satelitin Hotbird qe dyshoj se antena jote eshte ne Hotbird dhe
ti do te skanosh Satelitin Thor,vertet te nxjerr sinjal te plote por nuk te lejon skanimin e kanaleve qe ti do te regjistrosh.
2.E dyta eshte ajo qe thashe mund te jete soft fake se mbaj mend me pare disa softe kishim ket problem,provo ket softin qe po te jap nqs eshte ok te jap dhe n je me te fundit.
kush me ndihmon a mundet te hape karten e digitalbit technosati 6500 magic
po eshte e vertete se nuk po ban e kam provu deri tani 15 programe dhe spo e njeh karten vetem nje program e njeh 5500 ss por bllokohet aparatin keshtu qe ka 2 ore qe jam te u mare me kete aparat dhe spo gjej zgjidhje
me sa di 6500 tecnosat eshte kllon i xcruzer ....
shko tek parent lock shtyp 3333 dhe te shtohen opsionet per celsa n.q.s ka softin pach ka dhe 1 kod tjeter 9339 apo 3399 nuk e mbaj mend mire varet nga gjryra e menus sepse ka 2 nje me jeshile dhe tjetra me blu por te paren e mbaj mend mire ,me duket se keshtu behet dhe
karta aktivizim por nuk ke cfare te humbesh provoje.
po eshte e vertete qe eshte klon xcruiser sdr-500_ver_987_up CXDUAL_Ver_980_up CX_MID_Ver_980_up e shume te tjera si soft t6000 apo t5500 por nuk kam mundur te gjej zgjidhje per te pranuar karten e digitAlbit vetem per hapur karten me duhet ne fakt