Hai sa facem discutiile aici , ca sa ramina celelalte topicuri "curate"-si numai cu informatiile in sine.Originally Posted by Max_Max
Multumesc de invitatie. Vin cu drag la nunta ! Te insori tu?
Sa imi dai detalii si data exacta ...
Hai sa facem discutiile aici , ca sa ramina celelalte topicuri "curate"-si numai cu informatiile in sine.Originally Posted by Max_Max
Multumesc de invitatie. Vin cu drag la nunta ! Te insori tu?
Sa imi dai detalii si data exacta ...
Stai linistit ca o sa vina. Deabea suntem la inceput. E firesc ca inca nu au gasit multi acest forum. Dar cu timpul vom fi mai multi.Originally Posted by Max_Max
Sterge si tu dincolo ce ai postat sa fie numai informatia dincolo...
Numai bine
Asa sa fie !! :)Originally Posted by Max_Max
Il cunosti pe MainFrame direct sau numai aici de pe site ?
salut baieti!
Acum am gasit si eu acest forum. Mult succes si vizionare placuta;-D
Inca o data iti urez bun venit si aici !!!Originally Posted by ami<><
Pentru o colaborare cit mai strinsa ... >-D
Ce parere au copiii, despre Decembrie 1989
Reporter: De ce au facut în 1989, românii o revolutie?
Pentr u ca ei sa nu mai fie stapâniti de altcineva.
Reporter: De cine adica?
De presedinti sau împarati.
CEAUSESCU si ELENA CEAUSESCU erau înainte hoti de valize în gara.
Reporter: De unde stii asta?
Am aflat.
Reporter: Si cum de n-au intrat la puscarie daca furau valize?
Aveau valize de lemn si o puneau peste valizele oamenilor si îi prindeau de mâna si nu mai vedea nimenea.
Si erau fara fund valizele.
Si asa au ajuns la puscarie însa au intrat în regimul comunist si asa au scapat.
Reporter: Dar vad ca toti stiti povestea asta cu valizele de unde o stiti? De la un profesor. Profesorul de biologie, dirigintele nostru.
Reporter: De ce au facut românii revolutia?
Sau, din cauza ca Ceausescu, NICOLAE CEAUSESCU nu a mai vrut sa dea... au început lumea sa se revolutioneze, au luat tablourile lui NICOLAE CEAUSESCU, le-au aruncat pe geam si atunci foarte bine s-a asteptat ca sa vina NICOLAE CEAUSESCU, sa vina securistii, sa traga în oameni, în populatie. Nu era bine, dar acolo în Timisoara erau un parc si de acolo dintr-un elicopter s-au coborât un om, avea mai multa putere si cu o macara a legat o frânghie de sârma si au venit multi mascati cu frânghii pe ata aceea, pe... au coborât jos si cu arme trageau în populatie si au venit înca o data au mai venit masini de astea de militari si zicea în populatie cine vrea arme si dadea arme, le dadea... (…) Si de aceea, noi în fiecare an, serbam pe 17 decembrie, ziua când NICOLAE CEASESCU a picat.
Reporter: Ce fel de om era Ceausescu?
Un dictator.
Reporter: Ce înseamna asta?
Era foarte crud. El nu avea scoala, când tinea discurs trebuia sa i le faca altii pentru ca nu stia sa citeasca.
Nicolae Ceausescu era un dictator, un totalitar, care în statul lui se comporta ca un asupritor, iar în afara ca un democrat, voia sa obtina Premiul Nobel pentru pace, arata calitatile lui democratice lumii întregi, iar în tara nu se comporta astfel
Reporter: Si cum crezi tu ca Occidentul s-a lasat pacalit?
Realiza anumite campanii, anumite festivitati ca sa arate ca organiza alegerile libere, ca sa arate democratia lui, principiile democratice...
Dupa parerea mea, eu cred ca românii au facut revolutia ca nu le-a placut munca, de aceea, sau un alt exemplu, cred ca ar fi fost banii, nu le-a prea dat bani românilor, nu stiu le dadea niste cartele pe care scoteau mâncare, ce puteau ei, nu le dadea bani sa-si poata cumpara mai mul ta mâncare, daca aveau familii mai mari traiau cam greu.
În timp ce el îsi cumpara multe masini, chiar a aratat colectia lui de masini si avea casa luxoasa, altii mai ca mureau de foame, si asta nu mi se pare corect ca, fiecare om poate sa lucre în asa fel sa traiasca si era prea multa strictete, era prea dur, cerea prea mult de la oameni care nu sunt roboti, sa poata sa faca orice lucru fara concediu, fara libertate, asta e.
În casa unde statea Ceausescu, jos la subsolul palatului Cotroceni sau nu stiu exact s-au gasit, când s-a facut mai mult curat, la arheologi, s-au gasit cadavre care au fost acolo omorâti, care intrau acolo nu mai ieseau si cred ca a fost un lucru bun ca s-a facut revolutia.
Salutare Baietii,din irlanda va salut si sper sa tinem aproape cu orice stire depre hobbyul nostru.All the Best
va salut pe toti romani de pe acest forum asi dori mai multe informatii in domeniu satelitilor cu multa stima va salut
Multe salutari !
S'auzim de bine !
Va salut pe toti si astept cu nerabdare sa postez la sectiunea ROMANA...Cu stma,Paulino !