Ще го измислим, споко ;)
Ще го измислим, споко ;)
Батенце ако знаех какво да се пипне вече да съм милионер и да не си пиша глупости с вас.
Проблема е там, че някои хора дали умишлено или без да искат подават нарочно грешна информация... та те до вчера не знаеха как да си добавят камкей и камдата в ццкама(а някои други още незнаят)... пълни глупости! Ето затова се нервя и дразня.
А иначе аз си гледам хбо хд, от БГ телевизиите гледам само бтв(ефирно) заради новините, комиците, аламинут и пълна лудница.
То е достатъчно само пред сърбите да се изложим и те да го предадът на татък, а после ходете да доказвате, че нямате сестри!
Не го яжте Адския, човека винаги е помагал и дава съвети, които са правилни колкото и странно да ви зучат. При него и да върви чергата няма да ви каже как става, но винаги ще покаже правилния път ако види, че човек се мъчи да постигне целта, което изобщо не е малко.
Именно! Потвърждавам..., човека си е супер
Колеги, дайте по същество да работим :)
ако дъмпнете линукса, искам да помоля за едно копие :)
От скоро следя този форум и виждам професионалисти, сведущи по темата хора (за разлика от мен - лаика), затова доста се колебах дали да се обадя но някъде бях чел, че няма глупави или смешни а само незададени въпроси, затова се престраших и ето, питам ви, можели с един не-линукс приемник, какъвто е next ye-18500 hd да се ползва шеринг, ако някой ден някой ми предложи (не гратис разбира се) сайт и парола за скоро кракнатият (убеден съм в това) вече булкриптов БСК?..
Прочети темата!!! Тук не се разискват линийки, триъгълници и тем подобни! Линийки търси на друго място.
@rionkov,
И аз успях да се сдобия с приемник (ZНD100), ако мога да помогна с логове или нещо друго, на разположение съм.
@adskiqt,
Може ли да те помоля за информация дали kpcs е начина за прочитане на картата, ако знаеш, разбира се. Предполагам, че известна част от хората тук просто се интересуват дали могат да гледат телевизия след като бъде спряна системата Irdeto и подобна информация би била доста полезна, за да знаем дали изобщо да се опитваме да намерим начин за подкарването на kpcs. Благодаря предварително!
Кралят на kpcs е сърбин и тои контролира нещата.