Колеги мисля че спора е излишен. Като някой си купи с договор само карта за булкрипт нека дойде да я пробва дали се чете в dm800.
A oт техническа гледна точка и това което съм чел като информация в нета,
картите булкрипт се четат през делта приемниците и се включват към mpcs, който от своя страна може да е качен на въпросния DM800 CHINA. Така че реално това е възможен начин дм800 или линукс приемник да може да "чете" булкрипт. Тоест въпроса с четенето е малко субективен, аз не мога и незнам как ама ти можеш и го правиш
Също така като информация се знае че булкрипт системата е от две части и не може да работи самостоятелно само на картата, а е необходим и приемника. Тоест очаквам сега някой да каже че и фонокартите на булфон не се четат, а и те спадат към "всички видове карти"
П.С. Замисляли ли сте се защо хд каналите са спрели на тези които шерват булкрипт, от булсат имам информация че това става само на някаква партида която е еди колко си хиляди карти от първите булкрипт, които ще бъдат подменени и кранчето за алчните шейхове ще секне
За това който иска да ползва независим приемник от оператор ще трябва да се насочи към сателит бг. Но там няма да е по джоба на всеки с около 45лв пълен пакет. Но какво пък щом си дал 1000лв за приемник, защо да не плащаш по 45кинта за да гледаш с него.
Последна редакция от Boyan; Преди 2 Часа в 12:30 PM.