Колега благодаря ти отмени ме да отговориш на знаещият. Ами бомбата си е newcamd но писана за RS 232. Относно въпросният файл прикрепил съм го по долу. Явно е на повечето им се свиди, че да не вземем да им откраднем хляба :)
Колега благодаря ти отмени ме да отговориш на знаещият. Ами бомбата си е newcamd но писана за RS 232. Относно въпросният файл прикрепил съм го по долу. Явно е на повечето им се свиди, че да не вземем да им откраднем хляба :)
Точно това е.
Софта за МПЦС сървъра е и на ъплоада на DTV-to (B*lcr*pt-mpcs).
Тази версия е малко стара version=1.0.6, sub=Jun 26 2009 и така конфигурирана стига до :
exit with signal 1PANIC: proxy lost !!
cardserver down
А дали наистина това е работещата версия може да каже само някой които има вече преработена и работеща делта .
Конфига мога да го оправя и сам ,за това не искам съвети от знаещите а от тези които го имат реално работещ да го постнат тук.
Интересно защо като влезна в тоя форум винаги имам не по малко от 15 лични съобщения. Защо не четете темата, вижте как хубаво върви. Разбрахме че протокола е бомба и че бил нюкам писан за рс232 :-d . Разбрахме и че без платката с пиковете няма да стане. Аз моята делта я продавам, пълен боклук е :) дори нестава да си вадя хлаба с нея :)
някой ще ме светне ли защо 5581 върви на опънбокс хд , а не тръгва на дрийм 500?
Защото си със cccam, а ти трябва mgcamd или oscam. Това е!
на опънбокса си върви с ццкам
проблема е там че истинския ццкам няма поддръжка за 5581 и дори не го разпознава
а на опънбокса вероятно е нещо подобно на ццкам, но не и истински ццкам
странна работа