искам да хващам тв+ кажете ми как имам Амико ще стане ли с него,досега гледах но нали ги спряха,какво трябва да взема,
www.bulsat.com Ето ти адрес за достъп до булсата. Що не вземете да си пренесете циганията по българските форуми. Ще взема да помоля да ми дадат права за да се поразчисти. Понадолу във форума има теми за размяна налиний ако има какво да предложите там се получава достъп. Дори аз самият съм пуснал тема за такива неща. В този форум мненията за платен шеринг са забраненени по тази причина моля спазвайте правилата.
Този менторски тон го запазете за другаде.Тук се задават въпроси и никой не ви задължава да отговаряте.
Да задават се въпроси но трябва да са според правилата на форума това че форума не е български и администрацията не знае езика ни не значи че трябва да правим каквото си искаме. В един момент те ще се осетят и ще затрият цялата българска част. Замислете се малко бе хора тука ни дават да пишем на свобода за бг операторите до като в нашите форуми не се толелира.
Първо моля пишете на кирилица.
За жалост вашата техника е неизползваема за гледане с въпросната карта и оригинална карта. Единственият начин е да имате достъп през сърври за кард шеринг или да имате модифициран четец за булкрипт който не е евтин над 500 лв. Използвайте операторското оборудване или си осигурете достъп до сървар. Никой не оператрски приемник не поддържа въпросната кодировка.
Поздрави.
Благодаря за бързия отговор
Извинявам се за кирилицата но понеже не съм от България ми е по трудно да пиша .
Парите не са проблем,все пък по-важно е децата ми да подържат българския.
А не искам операторското оборудване, няма почти никакви възможности
в сравнение с дримбоксите.
А от къде мога да купя модифициран четец? А тои е вграден с дримбокса? Модула ли е?
Благодаря ви
Според мен въпросният модул е за ентусиасти които са си минали от парите. Понеже не е евтин и няма гаранция токога ще работи и не се намира лестно все пак не се продава по магазините. Най-добрият вариант е да си вземете карта на сат бг сменете си приемниците с хд и имате шанс да я обявите тук в секцията за обмяна на карти и да получите някоя булкрипска например.
Поздрави.
И аз сега да попитам нещо. Взех на познат C линийката за събота и неделя, на NEXT-a отваря каналите от въпросния DTH, но дрийма със CCcam отваря само Irdeto останалите канали. Доста си поиграх, но не намерих решение. С двата приемника се занимавах малко любителски (не претендирам, че разбирам от САТ-техника) и ми е дерт, че с т.н. мощен Linux приемник не тръгна работата. Не знам в този форум ходи ли се за банани ако се пита за известните 2.0.4, 2.0.8 и 2.0.11 версии на CCcam?
Гледане на булкрипт и линукс базиран приемник само с оскам. Ако се докаже че изполваш неофициални клиенти се стига до бан и те слагат в листа за да не обменя никой с теб.