За да приключим с офтопиците ще направя заключение. В този форум се използва основно от хора които дори да имат възможност пак няма да си плащат на оператор и да използват оборудването му. Всеки от нас би гледал само fta програми от колкото да предплаща на булсата и то за големи периоди напред.
Така че стремежа да го прецакаме (оператора) е основната цел на всеки който се ръководи от горното.
Ако начина за това е публичен ок всеки се кефи, когато не е публик гложди ни, но ако неможем да подкараме нещата имаме ли избор.
За тези които немогат да подкарат нещата но пък имат желание е направена и тази тема. Тоест всеки търси информация, споделя, пробва, така според мен така има шанс да станат нещата.
Мислене от типа тоя оскам толкова време не е публичен няма ли някой да го даде няма да помогнат. След като е направен да не е публичен според мен може да стане такъв едва след като спре да работи. Докато сами не си помогнем няма как да стане.
Аз каквото открих го пуснах как се дъмпва приемника с
JTAG . Свалете дъмпа пробвайте да го декомпилирате и пишете тук до къде сте стигнали така като се включат и други хора може и да се получат нещата. И по-бързайте понеже докато се наканите булса ще заменят сд приемниците с хд (за тях не съм срещал jtag) и цялата оперция ще е безсмислена.