Не съм ангажирал никой с мнението си , просто споделям.
Не съм ангажирал никой с мнението си , просто споделям.
Колеги,вярно е че доста се изприказва по темата.
Но не ровим ли няма напредък.
Нека всеки даде кой каквото може за да излезе зайчето от някъде.
Според мен без да се хванат безкористни програмисти, а ние да им осигурим хардуер, тоест те гани кажат нуждаем се от този и този лог получава се по този или друг обяснен начин. Няма да стане понеже то само с мерак нестава, нужни са и познания, ние сме добри да използваме софтуер или хардуер, ако ни се обясни как се прави, но да го направим ние ме съмнява че ние по силите (на тези които пишем активно тук).
Поне нещо да изкочи,а той изкочи ли значи пред него е зкочило нещо което си заслужава.![]()
Зайчето за повечето късметлии сред може да излезе по Коледа о :D , горския и да излезе нищо няма да направи :P
63 страници се изписаха и то само глупости -това може да се слочи в тоя парцел от форума :D
Дали пък Великденския заяк няма да мине и покрай вас -предсрочно- ? :D
Пост #33 отговаря на-някой въпроси.
Недей така, че не само горския е проблема, а и големия лош вълк, единия ще си прибере вересиите и ще пусне нови сладки захарници, а другия ще нацвъка нови платки с пикове за мераклиите да броят на ново по 8-9 стотака. :)
Ще мине, но ще раздаде само снимки на великденски яйца от щастливи кокошки.
adskiqt е прав нещо такова ще се получи на практика, като цяло стари карти не се намират така лесно, прогнозирам над 100 лв за такава втора ръка![]()
63 страници се изписаха и то само глупости -това може да се слочи в тоя парцел от форума
Във всичките страници има много истини, ако искаш да направиш нещата сам, но на повечето целта им е някой да им даде готов продукт без да се налага да помагат и изпотят да стане той факт, за тях наистина страниците са безполезни.