Е за какво е форума тогава.Да мълчим и подсурдинка (на лични) да питаме туй онуй по БУЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Е за какво е форума тогава.Да мълчим и подсурдинка (на лични) да питаме туй онуй по БУЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
А ти много бързо забрави какво се случи с ирдетото!!!!
Ми като се замисля почти няма кодировка да си заслужава и да не е разбита,пък като гледам на отговорните субекти им дреме на шушулката.
Друг е въпроса с ключета,емулатори и така на татък.
Ще се съглася с Жоро, до някъде, защото да псунеш снимки и 2 думи колкото да се похвалиш вярно не означава нищо и най-малкото дразни. Ако пишеш факт и обясниш с 2 изречения, как стават нещата (само повърхностно инфо, ако нещата не са предвидени да са публични). За мен е полезна информация, защото се знаят какви са тенденцийте. Тук който иска да споделя може да го прави, но при условие че е публичен метода или ако е получил лично съгласие от разработчика.
Относно ирдетото че то и в момента си работи, аз лично съм много доволен, че основните БГ канали се гледат.
Според мен вечни неща няма, но преди да направи нещо човек трябва да помисли.
0326140558Composite.jpg0326140608Composite.jpg
Айде, честито!!! Чергата вече официялно е разплетена и то "паблик". Няма нужда вече от сървъри. За повече инфо на лични
Абе човек пиши на лични и ще ти пратя всичко. На толкова хора пратих вече!!! Поне за сега край на бизнеса, а за на пред - ще видим
Айде някой да пише сега как е! Защото доста хора получиха "светия граал"!!!
Нема ги сега.