По какво се разбира на картата, че е бул1 или бул2?
По какво се разбира на картата, че е бул1 или бул2?
Според мен множко им идва на булсата постоянно да сменят карти и приемници, че и сега ако минат всички канали на Mpeg4 ще трябва да сменят безплатно всички приемници... И не мисля че като се напише нещо във форумите ще го спрат веднага, и за ирдето се пише от години но още работят 16 канала на ирдето. Страха който се внушава е дело на банда от неколцина тарикати които продават по 50-100 лв шер на разни глупаци и сега се притесниха че ще им секнат печалбите.
Здрасти.
Има няколко начина да разбереш:
1-ви и най лесен е като я пробваш и ако тръгне значи е версия 1.
2-рия начин е като видиш от какъв приемник е, доколкото знам делта 200 са с версия булкрипт 1.
Делта 202 е Булкрипт 2, не се мъчи с карта от такава делта засега :)
3-тия начин е от номера на картата.
Поздрави.
Най-интересното в момента, е че различни хора си подкараха картите (вер. 1) и са доволни от това. Започват молбите да се трият тук всички теми, да махна от централната секция линка към емулатора. Единствената причина а това е понеже те са доволни, защото са намерили начин и си мислят, че ако от тук нататък никой незнае, при тях ще се задържи повече.
Ще отговоря за да не ми се пращат повече такива молби.
Ако не сте искали да се разпространява да сте мислили в началото, да си мълчите.
Дори да се спре да се пише в този форум ще се пише в друг, така че процеса е необратим вече.
Нали всеки искаше да се чете картата, виждам почти 70 страници само в тази тема с желания за това. Какво стана, когато това вече е факт, защо се запя друга песен.
Прогреса няма как да се спре, пък светът нито започва нито свършва с булкрипт, днес ще е той утре друга кодировка, все пак това поддържа интереса ни да се занимаваме с тези неща. Ако нищо не беше достъпно, тогава дали ще имаме интерес да експериментираме и да се занимаваме с хобито си.
я пробвай да отидеш на форума на Юрий да помолиш за триене на линкове да видиш какъв точно отговор ще получиш. светът съвсем не се изчерпва с двата български форума, нито със SatSupreme.
В двата форума които визираш, е оказано в правилата, че е забранено писането за интервенций спрямо българските оператори. Тук правилата нямат отношение по този въпрос. Така че писането по темата, няма да предизвика наказание за потребителите или заличаване на теми.
В този форум запълваме тази ниша, но тук няма толкова много бг потребители, колкото в другите форуми, така че не съм убеден че начина за четене на б1 се знае от всички.
Мисля че май почваме да забравяме защо сме в този форум-защото можем да си кажем нещата с истинските им имена.
Все пак виждам че има българи с западно мислене.
![]()
Е някои не са доволни че ще им секне далаверата(то си личи кои са по постовете им така пазят кодировката сякаш те са я писали). Отначало искаха по 10лв. за линийка след това по 5лв. ама не са те лудите ама май които им плащаха.
Айде,честита ви втора черга!Едни плетат,други разплитат!Светия граал на бис!Само внимавайте с фурните,дръжте на 3,че на 5 може да има миризма на загорело!