Dzumba да разбираме ли ,че е разплетена и ver.2 ?
Dzumba да разбираме ли ,че е разплетена и ver.2 ?
Но все пак да не спираме с тъкането нищо че е първи април.:-d
За теб може и да е 1ви април,за друг не е ;) Бъди сигурен,че тоя път ще остане дооооста време non-public файла,щото се видя колко ви е акъла ;)Дерзайте и се молете някой да ви пусне линииика за 10 кинта,щото скоро в1 спира,тия от бск не са шушумиги...На ви глашатайстване
===== skycrypt/icecrypt ECM on CaID 0x5581, pid 0x0F0B====
prov: хххх
CW0: 3F E2 DA FB 14 58 60 CC
CW1: 66 C5 DE 09 B1 61 7E 90
decode:Local
Time:(152 ms)
Има ли луди да се молят за по 10лв. То затова булгарите сме на това дередже. Всеки си трае и си гледа само неговата си изгода и се кефи на другия като му е гадно. Факт е отдавна.
Като спре вер.1 ще видим каква песен ще пееш.
и като спре вер.1 какво, света ли ще свърши? да му мислят шейховете (надявам се да няма обидени). ще гледаме с операторските приемници. или ще гледаме нещо друго. голям праз. стига вече с българщината. аман!
EDIT: това което винаги ме е дразнило е не желанието на операторите да се зашитят. а желанието на някои мишки да изкарат някой лев от това.
без телевизия и интернет може да се живее. без хляб и вода - не. get a life. ако някой не го устройва нещата да са публични - може да отиде в друг форум. не мисля, че някой ще му се разсърди.
Бъди сигурен,че изобщо не ме интересува-все някой ще го разплете и това килимче,и няма да опра до твоите услуги.Има и друг вариант-допълнителен приемник срещу 2лв ме устройва напълно,а ти набирай ако можеш балъци за 10лв.
Аман от такива като теб-за вас с пълна сила важи шопската поговорка:"Не сакам на мен да ми е добре,сакам на Вуте да му е зле"...
пич,ако аз съм продал на някой булсат да умра!само че има такива,дето няма да ви простят да ви вземат паричките!и това ще са тези,дето много плямпат тука,не аз!капиш?