Тази тема е за булкрипт само, естествено възможни са малки забежки, но моля ви да се придържаме към основната идея.
Колега @findly огромно благодарско за свършената работа и просветлението на останалите в този форум!!!
Би ли ми пратил на лични повече информация?
Благодаря предварително!!!
Колега моля огледай първо форума и тогава пиши има тема по въпроса прочети я там всичко е описано, На лични се споделя само нещо което не е публично. В случая използване на булкрипт в не операторски приемник е публично вече така това е темата Oscam YMOD - Bulcrypt 1
Не бях влизал в този форум отдавна поради липса на време -но смело мога да заключа че тук истината излиза наяве
има елементи които защитават правата на блууса [ЕХ КАК ЗВУЧИ] има елементи дето работят за блууса и го точат като от поне 2 години продават БАБАТА на ШЕР ..... Е на тия двете групи ДА ИМ НАПРАВИМ КОНФЕРЕНЦИЯ НА МИРА
.....--ЗАЩО ?
Принципно тръгнах да пиша БЛАГОДАРСКО на Turbopower като цяло за модераторския ентусиязъм но хванах друга посока -sorry...
Колега не разбрах точно идеята на поста ти, само ще добавя "разни хора разни идеали". Тук правилата не забраняват да се пише за алтернативно гледане на бг операторите, като изключим някой да продава платен шер в темите. Така че чувствайте се не обременени да споделяте. Някой споделят други не, но това всеки си го решава индивидуално. Понеже това ти е втори пост искам да отбележа моля те прочети http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post898976
Идеята на тази тема е техническата част, политическата част която ти визираш, е на неправилно място тук. Аз си позволявам да давам пояснения, за да ви предпазя от изтриване на постове и наказания. Моля ви пишете само за кодировката а не за хора от булсата или разни други. Използвате социалните мрежи и блоговете за по-задълбочени разсъждения. Тук е технически форум и целта му е да пишем за техника и софтуер.
Какво има да ти дава сорса? Не ви ли стана най накрая ясна работата?
Явно не, щото няма кой да мисли!
Още в началните страници на темата хората са написали, че има 1 команда с която приемника казва какъв ще е текущия ключ - DE 1C 00 00 0A
след отговора на картата - 1C следва от приемника 12 08 XX XX XX XX XX XX XX XX
Та ако някой си беше направил труда да инициализира картата с един и същ ключ и беше пратил един и същ ЕЦМ щеше да види, че отговора е един и същ даже и при 2 различни карти (става дума за версия 1)
След това с една проста аритметика се получава следното - вземате 1 декриптиран ЕЦМ от БТВ например от ирдето карта и като направите 1 ексхор ще получите декриптиращия ключ - ХаХаХа
That's All Folks!
Чeстит ви булкрипт версия 1
Разликата между версия 1 и версия 2 е само във декрипта на ЕЦМ и малко в инита на картата
Айде сега админа да забърше и това и аз съм до тук!
Поздрави на всички.
@ilian_71
Нямаше смисъл да им обясняваш, тези които ще те разберат го знаят това отдавна, за останалите няма смисъл.
Просто се опитвам да ги накарам да мислят ама явно е много трудно!
Е за това версия 2 доста време ще е sweet dream!