Кодировка се спира когато се пуснат публични ключове.
Ще обясня подробно защото си мисля, че излишно драматизирате ситуацията.
Това че се шерва не е проблем, от една карта не можеш да пуснеш 10000 човека, май-много 50 активни и почва да умира. Така че оператора си получва таксите за тези карти и не му пречи толкова. Масовия потребител ще продължава да си плаща таксата, която не е висока и ще си използва операторско оборудване което е на достъпна цена.
Колко човека мислите че гледат на шер на булкрипт в България, според мен максимум 1000. При 1000000 абонати на булсата това са си 0.001 % защо си мисли че това е голяма загуба за оператора. Така или иначе тези хора няма да си купят операторско оборудване, оператора нe губи и не печели от тях.
Определено губи, щото като изчезна ирдето, не си купих от тъпите им приемници, ами минах на друг оператор... и познай къде отиват примерно таксите...оператора нe губи и не печели от тях
Така, че ако не изкарат КАМ или нещо с което да си гледам нормално телевизия в къщи (не шаря) на няколко телевизора пак ще заубят.
И сметката е 1000 човека по 13 лева примерно = 13000 лева, ей ги парите за новия спътник дето все го пускат....
Я ми кажи 1 оператор който да си има собствен спътник.....Всичко е развей прах от страна на булсата спътник щели да пускат.....
Относно ирдетото според мен го спряха просто защото хората си блокнаха картите и спряха да плащат такси да не мислиш че им дреме на була че 1000 човека гледат на шер..
Тъпо е да се мисли че ще сменят системата та те не могат да доставят 1000 захаринки в офисите си камо ли да почнат масова подмяна.
Тя подмяната не трябва да е чак толкова масова, много хора си подмениха старите приемници отдавна, по една или друга причина, отделно много от хората си седят на стандартен пакет, не плащат за по-висок, колко му е да отрежат премиума с хбо и синемакс и да сменят оборудването само абонатите които ги гледат? Така или иначе от доста време се говори, че ще минават на мпег4, едва ли има по-добър момент за това.
Не е толкова трудно пускането на ключове за вер.1, но тогава наистина всичко ще отиде в батака.
Колеги,ирдето се спря защото була не плащаха за него.
А доколкото за ключовете КАКТО ВИ ПРИЗОВАВАМ ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РАЗБИВАНЕ НА БУЛА ДВАШ ПОВЕЧЕ НЕ ПУСКАЙТЕ КЛЮЧОВЕ ,БУЛА ЩЕ ОТИДЕ ПРИ ИРДЕТО.
А ние ще се запознаем я с nds я с някоя друга кодировка.
adskiqt
Прав си и най вероятно ще стане така,но да се твърди че ще минават на ндс е глупост.
njor-сам твърдиш че не плащали на ирдето и затова го спрели а как ще плащат за ндс![]()
Май ще бъдат принудени!
Те за ирдето не си плащаха та за НДС ли?![]()