Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here

View Poll Results: Ще има HD шер скоро?

Voters
68. You may not vote on this poll
  • Да.

36 52.94%
  • Не.

10 14.71%
  • Вече е възможно.

22 32.35%
Page 52 of 84 FirstFirst ... 22742475051525354576277 ... LastLast
Results 511 to 520 of 837

Thread: Bulcrypt CAID 5581-част1

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Bulcrypt (CAID 5581)

То ,че е възможно е ясно . Проблема е в това ,че който се докопа до истината я пази повече от златно съкровище . Всъщност пак опираме до българския синдром моето си е мое а чуждото общо . Ако си помагахме колкото хората по света поне 1/10 щяхме да сме доста напред в много неща.

2. Advertise Here
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Ами реално е така просто на мен са ми казвали някой работи, но до там кода как работи незнам. Според мен с логване и опит за симулиране през оскам ще стане знам че трябва да се измисли как да се генерира бокс кей за да може да се върже с кам кея на картата и знам дотук за жалост. Ако разбирах и от програмиране бих помогнал с още.

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

А дали картата се заключва към приемника??
    (ако е така. Значи трябва всеки който го ползва, за да си въвежда серийния номер на приемника, в конфа).
    Или приемника се заключва към картата?? (Това е ясно че е така, и няма никъкво значение).
    Или и картата се заключва към приемника, и приемника се заключва към картата?? (Тогава се прилага вариант 1).

Другото което не ми е ясно, какво се случва със спряна карта?(в момента разполагам само с такава)
    Дали след като срока на една карта изтече, и приемника записва някви неща в нея, което да прави картата да работи по различен начин, в смисъл да изчаква някъква специална команда от приемника за активиране?

Regards

Uploads
    129

Серийният номер и box key (cam key) са взаимно свързани относно шерването как се гаси картата не е важно защото картата ще се плаща постоянно, но ако правиш блокер тогава тази инструкция е важна. За заключването - да така е дадена карта може да се използва с приемник с точно уникален box key подобно на nds и ако знаем алгоритъма му, можем софтуерно да го генерираме - да имаме софтуерен универсален cam за булкрипт.

New Member
    Uploads
    0

Здравейте. Значи първо използвам оскам1.00 и се получава интересна ситуация. Всмисъл като сложа чергата и ми дава модулите на криптоуъркс. А и един приятел който работил по създаването на приемниците на була ми вметна, че в конфига на оскам трябва да довърша atr-то... Аз го питах то какво е, а той ми вика в нета го има на 5000 места. Поразмислих и си викам при условие че старите делтички кат им сложиш черга и те се адаптират преди това като са работили с грифин АТР е било пак 3В 20 00 и на булкрипта е така.. След което му се обадих и по без да иска се изпусна че трябва само да се вкара честота (там дет е 9600) и бокскея.. и от там нататък картата сама си правела другото

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by deexteer View Post
    Здравейте. Значи първо използвам оскам1.00 и се получава интересна ситуация. Всмисъл като сложа чергата и ми дава модулите на криптоуъркс. А и един приятел който работил по създаването на приемниците на була ми вметна, че в конфига на оскам трябва да довърша atr-то... Аз го питах то какво е, а той ми вика в нета го има на 5000 места. Поразмислих и си викам при условие че старите делтички кат им сложиш черга и те се адаптират преди това като са работили с грифин АТР е било пак 3В 20 00 и на булкрипта е така.. След което му се обадих и по без да иска се изпусна че трябва само да се вкара честота (там дет е 9600) и бокскея.. и от там нататък картата сама си правела другото
    Колега и аз съм пробвал с оскам даже си разпознава кодировката но пиши че не я поддържа. Дано някои успял да каже за номера.

Uploads
    129

Официалните версий на oscam не поддържат тази кодировка все още. Има не официални компилирани от потребители, (защото oscam e open source и всеки може да си прави сам свои версий) които четат и споделят булкрипта. Тези версий не са публични в момента, така че няма смисъл да ги търсите в мрежата.

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by bobiturboto View Post
    Официалните версий на oscam не поддържат тази кодировка все още. Има не официални компилирани от потребители, (защото oscam e open source и всеки може да си прави сам свои версий) които четат и споделят булкрипта. Тези версий не са публични в момента, така че няма смисъл да ги търсите в мрежата.
    Добре де няма ли някой да сподели една такава версия вече, мина достатъчно време.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by caneiv View Post
    Добре де няма ли някой да сподели една такава версия вече, мина достатъчно време.
    Проблема не е в версията само. Дори да имаш въпросният оскам пак не можеш да четеш булкрипта. За да защитят оскама от изтичане на информация - загуба на пари (един да го купи и даде на другите) булкрипта се чете само през платка с процесор, записа в процесора е заключен така че няма как да се изкопира. Платката трябва да си я купиш и не се продава по магазините тоест, обикновен човека не може лесно да се сдобие с нея. Дори да се сдобие при цени над 600 лв незнам дали си заслужава. Според мен не.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by gentu View Post
    -а би ли ни обяснил за какво би ти
    послужила на теб лично въпросната версия?(ако се постараеш с аргументите .........)
    да си гледам на 4 телевизора и да си плащам за един, както преди с irdeto

Advertise Here