Колегата ще е добре де сподели как гледа hd каналите иначе браво няма невъзможни неща
Колегата ще е добре де сподели как гледа hd каналите иначе браво няма невъзможни неща
Тука има версия с пач даже, обаче за какво е не се знае...
Редакция bobiturboto:
Премахнах линка към файла, защото антивирусната сигнализира, че има вирус в архива. Пач като exe е малко странно при условие, че kpcs е програма за linux. В пак линка съм го запазил който му се рискува може да му го изпратя на лично.
VirTool:Win32/VBInject.gen!DM
Items:
containerfile:C:\Users\****\Downloads\kp cs_new_emu_test.rar
file:C:\Users\****\Downloads\kpcs_new_em u_test.rar->kpcs-patch.rar->kpcs-patch.exe
Колеги снимките не са от мен от друг форум са случайно ги намерих. Питах колегата който ги е качил, но той не ми отговори на личното. Потърсете и ви е информация и я споделете тук. В нашеските форуми такава тема ще бъде затрита, така че тук е мястото да споделяме.
А кво представляват ?
Това шар ли е, или с модул.
Който е сигурен, да сподели по какво съди, защото аз не съм сигурен какво виждам.
Гледам, и не вярвам на ошите си ;)
Regards
Това са снимки от неоператорски приемник на който са подкарали hd. Може приемника да е само клиент понеже няма снимка на четците му. Къде и какъв е сървара никой не знае. Дано скоро получим по-ясна информация.
Един колега ми сподели, че с един cam се четяла картата булкрипт, но от по-старите версий който са от сменените грифинки. Човека от който получих инфото е чужденец така че ме съмнява да е пробвал. Въпросният cam е само за платформа sh4 аз нямам такъв приемник за да направя проба. Ако някой от вас има възможност нека тества и да сподели резултата и лог. Въпросният cam е някаква версия на oscam така че настройките са стандартни. Ето и ЛИНК за сваляне.
По принцип и аз това си помислих. Понеже ако се споделяше hd веднага щяха да се появят платени предложения за използването му. Има възможност и да не е така все пак булкрипта е измислен от хора, колко по сериозни кодировки се шерват успешно, мисля че на тази е въпрос на време.
За коя версия говорим?
За първата ако имаш в предвид на коя карта и тръгва hd за зарибявка.
За първата версия на визкам или за първата версия на булкрипт карта?