Кажете ХД-тата работят ли с въпросната версия на кама, или само сд-тата?
Кажете ХД-тата работят ли с въпросната версия на кама, или само сд-тата?
не работят,заради тоя шум,скоро и сдтата ще зачезнат сигурно....
Не мога да разбера каква е цялата идея на някои хора тук . За какво ви е да разбивате цялата система като с заедно с hd каналите ви се предлага баба ШЕР за 2,5 долара на месец . Ако някой не може да ги сметне това са 3 лева и 70 стотинки по днешния курс ?! Явно тука също някой иска да се гуши , а не да гледа безплатно !!!
Номера е да се вдигне шум и всичко набързо на спре, нека да бием камбаната, ако може и малко шер с хд-та да продадем, защото ако никой не знае не се продава, трябва да се пусне малко реклама, пък след месец-два на ново ще пуснем анкета от типа "ще тръгне ли скоро...", а скоро, скоро колко да е това скоро година по-късто, както в случая.
Според мен пускането публично на тази версия, е поради някаква грешка на създателя на YMOD, защото получим много лични незнам защо лични, изглежда хората ги е страх да пишат. За повече подробности тук http://www.satsupreme.com/showthread...MOD-Bulcrypt-1
И колко от тук пишещите имат карти v1 на булкрипт, та вдигнахте шум до небесата ,или сега ще излязат на мода по-форумите обяви от рода "купувам делта с булкрипт1 ?
Те онези от булсат сигурно са гламави и не знаят за какво става въпрос!?
Вдигайте още шум и пускайте шотове и скоро пак ще се пусне анкетата
Този метод ставали за ДЛ с100 и ако 'Да' как?
Хора не се занимавайте с глупости. Шоуто стана пълно! Вече започнаха и въпросите: "ех м.... му стара що не върви при мене?"
Според мен бул2 отдавна чакаше да се спре бул1 и да се предложи на пазара за много пари.
Но,някой хора бяха изненадани с прекалено дългото задържане на бул1 на пазара (по различни причини) и пуснаха духът от бутилката.
Но,ми е много интересно ако булсата не изтеглят бул1!!!!!!!!!!!!!
Тия катри така и така не са много и дефакто ги имат само шеринг индивидите а това е стопът за сега на бул2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИНТЕРЕСНО КАКВО ЛИ ЩЕ Е РАЗВИТИЕТО??????????????????