valahe cok gozel ...umarim getmeden butun cihazlarada emu yazi cikar mesala IDTE-PILOT-BAFF![]()
valahe cok gozel ...umarim getmeden butun cihazlarada emu yazi cikar mesala IDTE-PILOT-BAFF![]()
iyi olur birde bilgisi olan arkadaşlar nasıl olacağını ve gerekenleri yazarsa , şimdiden bilelim hazırlıklı olalım yani...
Reklam Amaçli Sanirim
1 Mayis Olayi YaklaŞtikça Açildi Sİstem Keyler Zaten Sorun DeĞİl Onlar Bulunuyordu Aninda Ama Şİfreleme Sİstemİ EMU DA YOKTU Onuda Verdİler Bİzİm Cİhazlara Gelene Kadar Gİder Herhalde BoŞuna Heveslenmeyelİm SaĞ Gösterİp Sol Vuracaklar Gİbİ..:-s
simde metabox ve next8000.. DJ acik
metabox dogrudur fakat next 8000 demişsiniz nasıl açık arkadaşım kartlamı emuylamı cevap verseniz![]()
Digitürk yapıyor birşeyler heralde
Turksat üzerinde IZ TV yi açtılar şimdi ELMAX açık
sırada ne var bakalım
arkadaşlar açan arkadaşlar keyleri verebilirse herkez yararlanabilir.metabox cihazlarda dreamsoft ve metadream yazılımıyla şuan ok ben denedim AKAI uydu alıcısında ama bende BENJAMIN dsr8000allcass var kendiminkini açamadım :) yardım ederseniz sevinirim.
sansui SFM -5300 VE SCM 6300 DE DİGİTÜRK AÇIK BİLGİNİZE
MErhaba arkadaşlar benm alet next 2500x dpcı plus modeli ... Ben nasıl çözevbilirim şu digitürkü ?
thank you very much