Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 10 FirstFirst 123458 ... LastLast
Results 21 to 30 of 91

Thread: cfare receiver me keshilloni?

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Re: cfare receiver me keshilloni?

Quote Originally Posted by andiss View Post
    faleminderit cuna per opinionet.
    Me behet qefi qe me ne fund vendose te zgjedhesh me te miren sipas mendimit tend.

un per vete nuk do ta bleja kurr se e di qe neser do te shkoj me shoqet.

do thot ndonjeri nga ju qe asgje nuk shkon kot sot se mund ta perdoresh per koshere bletesh.

po nuk kam as blet se po te kisha do ta bleja me gjith qef.

ne fund te fundit cdo njeri ka mendimin e vet dhe un e respektoj.

kot nuk ka dal ajo fjala pyet 100vet dhe bej si di vet.

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

Une kam blere nje aparat opticum 9500 hd per 200e para dy vjetesh. Tani per tani shikoj kanalet e paketes bulsatcom. Me vone nqs mbyllet kjo pakete do ta coj ne satelitin turksat42e. Po u mbyllen dhe keto kanale nuk di se cfare do bej. Ky aparat ben card sharing, por duhet ta lidhesh sipas infos qe kam marre per kete dekoder me nje laptop ose kompjuter me internet(nuk e kam provuar dhe nuk e di funksionon apo jo). Ka vend per dy karta ne modul conax. e bleva kete aparat ne fillim per te pare kanalet e digitalbit apo te tringut. Nuk i pashe keto kanale sepse tekniku qe me instaloi sacin me tha qe ky aparat hap kanale me emu. Une nuk dija fare se cfare ishte emuja. Deri tani kam pare normal me ane te emus. Por kur te mbyllen keto cfare do te bej. Do marr nje dreambox ne athine dhe do mbledh mendjen. Atje shiten dreambox ne cdo dyqan satelitore te vogel apo te madh. Sepse po te bej abonim ne digitalb shkon: aparati digitalb 100$ + abonimi digitalb 300$ + internet(i perhershem) 250$ =650$ . Si thoni me mire eshte nje DREAMBOX apo jo? ??!!!

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by Dritan100 View Post
    Une kam blere nje aparat opticum 9500 hd per 200e para dy vjetesh. Tani per tani shikoj kanalet e paketes bulsatcom. Me vone nqs mbyllet kjo pakete do ta coj ne satelitin turksat42e. Po u mbyllen dhe keto kanale nuk di se cfare do bej. Ky aparat ben card sharing, por duhet ta lidhesh sipas infos qe kam marre per kete dekoder me nje laptop ose kompjuter me internet(nuk e kam provuar dhe nuk e di funksionon apo jo). Ka vend per dy karta ne modul conax. e bleva kete aparat ne fillim per te pare kanalet e digitalbit apo te tringut. Nuk i pashe keto kanale sepse tekniku qe me instaloi sacin me tha qe ky aparat hap kanale me emu. Une nuk dija fare se cfare ishte emuja. Deri tani kam pare normal me ane te emus. Por kur te mbyllen keto cfare do te bej. Do marr nje dreambox ne athine dhe do mbledh mendjen. Atje shiten dreambox ne cdo dyqan satelitore te vogel apo te madh. Sepse po te bej abonim ne digitalb shkon: aparati digitalb 100$ + abonimi digitalb 300$ + internet(i perhershem) 250$ =650$ . Si thoni me mire eshte nje DREAMBOX apo jo? ??!!!
    Ne rast se llogaritet dhe interneti per te pare tv i bie qe te llogaritet dhe korenti qe harxhon, nisem nga fakti qe tani sbesoj me se ka njeri qe ska internet ne shtepi dhe interneti nuk llogaritet ne faturen e nje aparati qe perdor cs per te pare sepse eshte me shume per interesa personal.

Banned
    Uploads
    4

Eshte shume e detajuar dhe nuk ka shume nevoje per shpjegim. Ndoshta jeni keqkuptuar. 650$ dollare shkojne shpenzimet e mia ne kete moment nqs zgjedh te abonohem dhe te behem klient i digitalb. Nqs blej nje dreambox shpenzimet do jene me te ulta. dreambox100$+internet250$ i (perhershem) + linje 120$= 470$. . dhe mbas ketij shpenzimi te pare. fatura tjeter do te jete: linje120$ + internet250$= 370$. nqs do te besh riabonim ne digitalb. abonim 300$+internet (i perhershem) 250$= 550$. Kursen: 550$-370$=180$. Kursen 180$ dhe shikon me shume kanale me me shume programacion. Tani une nuk kam provuar dreambox . Une kam nje aparat tjeter, dhe shikoj programe me emu. Ata qe perdorin jane te kenaqur me sa po lexoj ne forum. Dhe shume te tjere ishin kundra reklames qe kishte bere digitalb. Digitalb duhe tia lere ligjeve dhe shtetit shqiptar te bejne punen e tyre. Dhe mos te imponoje policine duke bere arestime te njerzve te varfer qe duan te nxjerin buken e gojes. Duke i arestuar per card sharing. Dekoderi dreambox eshte ne treg dhe une si banor i vendit tim dua ta perdor kete dekoder ashtu sic me intereson dhe sic dua une, per deri sa kam bere nje shpenzim. Digitalb del jashte cdo regulli dhe ligji te ketij vendi. Duke imponuar policine per te bere arestime dhe per mos te lene nje treg te lire ashtu sic eshte ne te gjithe europen. korentin nuk mund ta vendos ne shpenzime sepse eshte i pa perfillshem. Sindikatat per mbrojtjen e klientin dhe mbrojtjen e konsumatorit duhe te reagojne dhe ta zgjidhin kete problem , pasi ne shqiperi eshte nje kompani e cila ben arestime te njerzve qe montojne satelite dhe nuk le konsumatorin te beje zgjedhjen e tij. Duke mbyllur dyqane qe shesin aparate te ndryshme nga ato te digitalb. Duke detyruar njerzit qe mos te blejne produkte te tjera si (dream box) (spiderbox) te cileve iu mohon nje te drejte dhe duke mos i lene keto produkte ne treg. Digitalb eshte nje kompani televizive digitale, dhe nuk eshte shtet qe duhet te meret me punet e policise apo detyrave vete qe ka shteti ne perputhje me ligjin.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Eshte shume e detajuar dhe nuk ka shume nevoje per shpjegim.
    Nuk e kisha drejt perdrejt me ty ne lidhje me kete qe kishe shkruar sepse e kuptova qe kishe me leverdi per cs sesa per nje abonim, e thash ne pergjithsi sepse shume njerez e llogarisin internetin per cs dhe per te pare tv.

Sindikatat per mbrojtjen e klientin dhe mbrojtjen e konsumatorit duhe te reagojne dhe ta zgjidhin kete problem , pasi ne shqiperi eshte nje kompani e cila ben arestime te njerzve qe montojne satelite dhe nuk le konsumatorin te beje zgjedhjen e tij. Duke mbyllur dyqane qe shesin aparate te ndryshme nga ato te digitalb. Duke detyruar njerzit qe mos te blejne produkte te tjera si (dream box) (spiderbox) te cileve iu mohon nje te drejte dhe duke mos i lene keto produkte ne treg. Digitalb eshte nje kompani televizive digitale, dhe nuk eshte shtet qe duhet te meret me punet e policise apo detyrave vete qe ka shteti ne perputhje me ligjin
    Po te kishte sindikata dhe shtet ne radh te pare do i terhiqte veshin dga per paring qe blen aparatin 500$ "mos gaboj ne fillim me gjith abonim" dhe ben si do ai, dhe per kanalet qe mer free dhe i shet me lek shqipetareve qe jane me fukarejte e europes, si per sat dhe per toksor

Une kam nje aparat tjeter, dhe shikoj programe me emu. Ata qe perdorin jane te kenaqur me sa po lexoj ne forum. Dhe shume te tjere ishin kundra reklames qe kishte bere digitalb
    Sipas llogjikes se dga njerezit duhet te punojne vetem per te pare tv sepse cdo kompani digitale duhet te kete aparatin e vet, dhe nqs ka 10 kompani ne duhet te kemi 10 aparate dhe 10 pulte ne tavoline.

Banned
    Uploads
    4

faji eshte imi pasi kisha vendosur disa pikepyetje. ???!!! dhe dukej sikur une kisha dhene mendimin se eshte me lire me abonim ne digitalb. Megjithate qe te flas drejt abonimet ne digitalb ne krahasim me kompani si Nova Greece eshte e me i lire. Kete e di pasi une shkoj shpesh ne Athine dhe njerzit e mi te afert kane abonim te plote ne digitalb dhe i kam pyetur. Missoervin ka te drejte qe flet dhe per internetin. Cmimet e internetit ne vendin tone jane nga me te shtrejntat dhe shpejtesia eshte aq e ulet saqe ne vende te tjera te europes kjo shpejtesi nuk ekziston. Une paguaj 25 mije lek ne muaj internet per shpejtesi 1mb. Download shkon 120 kb. upload 20 kb. Nderkoh ne athine njerzit e mi paguajne 15e dhe shpejtesia eshte 50 mb duke shkuar download 5mb download. Nje popull i varfer si ne te paguaj cmime marramendse dhe sherbime shume te dobeta jo vetem per internet dhe paketa televizive satelitore por edhe per telefonat celulare dhe shume gjera te tjera. Une do ta perfundoja duke thene qe kjo qe po na behet ne eshte krim.

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Mendimi ime blej nje dm 8000 ose 7020 vetem le te jen origjinal jo klone,ose se fundi ka dal ne shitje resiveri i ri spiderbox hd,qe punon shume mire dhe pa probleme,te tjer resivera per mendimin tim edhe nuk ja vlejne.

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by andiss View Post
    faleminderit cuna per opinionet. Dua ta theksoj qe ket teme e hapa vetem per receiverat qe hapin sa me shume kanale <<pa internet>>. sepse per receiverat me internet vecanerisht dreambox kam nxjerr kete konkluzion: {{{dreambox+internet===""nuk ja vlen""}}} pse? Analizojm shpenzimet per nje vit te ketij kombinimi::: <<1 vit internet 25 000 lek>> + <<1 vit server per dreambox 10 000 leke>> + <<kosto receiveri psh dm500--> 10 000 leke>> ==== {{{{45 000 lek}}}} <=== ""kosto shum e larte"" Pyetja ime eshte: cfare kanalesh shikon ne dreambox pa elidhur me internet? ===> kush mund ti pergjigjet kesaj pyetje te shkruaj te gjith kanalet ose platforma qe hap drembox-i. pyetja tjeter: cfare diference {perves vendit ku prodhohet} ka """clark tech"" me ""spiderbox"" ===> me kuptimin e kanaleve qe hapin ==>hapin tye njejtat kanale apo spiderboxi hap "dicka" me teper. Faleminderit
    nese ke deshire te blesh dreambox dhe te duket interneti i shtrejte ,atehere te duhet te besh edhe internet-sharing,une keshtu kam rene dakort me komshiun tim dhe do e ndajme faturen e abonimit bashke, te njejten gje bejne bejne plot shqiptare ketu ne itali, fundja ti ndash gjerat me te tjeret ben pjese tek e ardhmja

Member
    Uploads
    0

Nuk eshte vetem problemi i cmimit te larte te internetit, por ka dhe probleme te tjer qe hasen kendej nga memedheu sic jane cilsia e dobet e shebimit nga kompanit e internetit, gjetja e serverit te mire, e shume probleme qe kam, si psh shpenzoj shume kohe ne internet etj.

Member
    Uploads
    0

Cuna mbasi analizova posten e derguara nga ju dhe mabasi bera kerkime ne internet nxora konkluzion mbi riseiverat hd me te mire "te momenti" pra atyre qe hapin sa me shume kanale<<pa lidhje me internetin>> dhe bera nje klasifikim si me posht: {mbi kete klasifikim kam futur edhe ndikimin e efektit te cmimit} 1.Spiderbox 900hd (reseiveri qe hap me shume kanale) {cmimi 200 euro} 2.Clarke-Tech Silver 3100HD FULL HD {cmimi 165 euro} 3.dreambox500 hd {cmimi 315 euro} 4.vu+solo hd {cmimi 300 euro} 5.vu+duo hd {cmimi 410 euro} 6.dreambox 800 hd {cmimi 450 euro} 7.dreambox 8000 hd {cmimi mbi 900 euro} Theksoj se ky klasifikim ndikohet nga cmimi perndryshe nga cilsia behet nje klasifikim i ri qe eshteb invers i keti klasifikimi. Shpresoj qe ky klasifikim te ndihmoj ndonje qe ka 2 menje sikur puna ime. cfare mendimi keni mbi konkluzionin ?

Page 3 of 10 FirstFirst 123458 ... LastLast
Advertise Here