pershendetje
cfare ti instaloj dreambox 500 plus me imagine sifteam 1.9.3d dhe cccam 2.1.3 qe te mund te shikoj pa internet bulsatcom
flm
paswordi i dreambox me eshte ndryshur ne momentin kur ndryshova imazhin, i kisha hedhur geminin , por me pas i hodha siftteam 1.9.3 c , dhe qe nga ai moment me eshte nderruar dhe nuk mundem as te instaloj ccam manualisht sepse sapo perpiqem me dcc ta hedh nuk eshte e connektuar. pastaj provova me flash wizard te rihedhja geminin perseri me nxjerr qe : Invalid login usename and pasword. Mos ndoshta ka ndikuar ndryshimi qe i bera, kisha geminin dhe futa sifteam ?
shum faleminderit damian1, funksionoji per mrekulli.
me falni po mundohem te instaloj manualisht me dcc ccam, hapa dcc ,bera konfigurimin me pas kalova te poshte te FTT dhe te cili folder i dreambox duhet te hedh materialin e qe bera extract te ccam,dhe qe te jem i sakte te extractimmi i ccam me del nje folder Var / tmp / dhe pastaj dalin dy materiale : nje folder var perseri dhe post_install_sifteam.sh , cilin nga keto materiale duhet te hedh dhe ku ti ti hedh te cili folder. Nuk e di nese u shpreha qarte dhe i kuptueshem, dhe me falni per besdisjen pasi jam fillestar dhe nuk kuptoj shum gjera. Ju faleminderit
persh ka ja nje jave qe se shikoj me me dr 500 kanalet film triller dhe KANALIN T apo kan kalu ne mpeg 4.falim
qysh kur e ke kete listen e kanaleve more sajmir shikoje bej nje kerkim manual te kanaleve te frekuences 11639 27900 h dhe te dalin te gjitha ose helli nje liste te kanaleve
Ckemi kam 1 problem
Kur po e bej automatic satelite scan , e gjen vetem Astran 19, Hotbirdin13 dhe Eutelsatin16, te tjerat nuk po i gjen fare (N) , edhe pse p.sh sateliti eshte i kthyer ne 26 shkalle(BADR) sinjali nuk po ngritet. Problemi nuk eshte te satelititi , por jam i sigurt se eshte te DB500
Ju lutem me ndihmoni
FLM
Po uploadoj 4 cccam-e per sifteam. I kam zipu ne nje te vetem te 4 cccam-et. Thjesht boji extract dhe merr njerin ke do te instalosh dhe hidhe ne direktorine TMP. Gledian jo te var/tmp por ne tmp direkt. Shiko ta kesh cccamin ne formatin tar.gz. Hidhe pra ne TMP dhe me pultin e dreamboxit instaloje ne menyre manuale.
Kalofsh mire