mor ja kom bo te tona por prap si hap vetem keto te dyja
mor ja kom bo te tona por prap si hap vetem keto te dyja
Po e shoh qe shumica po keni probleme me softvare te dm 500, po ja postoj ni imazh eshte gemini 4.7 por i editum,ky imazh futet me DreamUP,besoj qe keni me qen te kenaqur,te gjitha i ka te instaluara vetem ju duhet ni c line te vendosni dhe jeni ok, PASW : pleshina
te njejtin problem pata dhe une kur e bleva aparatin dreambox 500s klon,kur ishte i ri bente nje si fishkellime,po me kalimin e kohes nuk e bene me kaluan 3-4 jave,mendimi im eshte qe duke qene ne magazine per shume kohe mund te kete mare lageshti kondesatoret te njejtin problem japin dhe televizoret kur rine shume kohe pa u perdorur,reziku eshte qe kur mbahen ne ambjente me lageshti dhe mund te digjen,prandaj te gjitha paisjet elektronike duhen te vihen ne pune here pas here
Pershendetje,
nisur nga ndryshimet ne gemini server dhe nga veshtiresite per ti gjetur disa here ja ku jane per Enigma 1, All Gemini Cams +Config.
Tung
Ps: Besoj se Fiku mund t'ia gjeje vendin e duhur ne forum nese nevojiten.
pasi kam flashuar dhe kam futur imazhin sifteam dhe kam instaluar ccam, cfar duhet te bej qe te me hapen stacionet e sky etj
Pasi ke instaluar CCcam duhet te instalosh ose te kesh te instaluar edhe cccam.cfg dhe me programin GoFTP ose File Zilla do te vendosesh brenda saj, pasi ta kesh hapur me view/edit, C:line tende ose shiko tek tema e shkembimeve falas dhe cardsharing.
Duke qene se e ke Sifteam atehere shiko tek paneli per cccam config.
Tung
Ore gledian nuk na sqarove. I more ato cam-et qe te hodha apo jo. E zgjidhe problemin apo jo. Nese nuk te pelqen edhe mund te mos pergjigjesh por do ishte ne nderin e cdo antari qe kur ndihmohet nga dikush minimalisht te ktheje pergjigje. Spo flas ketu per te falenderuar. Harxhova 20 minuta kohe per ty. Harxho edhe ti 25 sekonda se nuk bohet qameti.