Dreambox500/800/8000 HD PVR
Dreambox500/800/8000 HD PVR
Dhe un jam i interesuar per kete pergjigje
card server me posht esht programi tani per tani nuk besoi se do ju hyj ne pun ben te mundur kalimin e fileve te oscam ne reciever shum i thjesht ne perdorim
Njė Tool (mjet) i vogėl pėr tė konfiguruar Oscam. Normalisht pėr Reciver Coolstream,
duhet gjithashtu edhe pėr Reciver e tjer tė punojnė.link <ketu>
A small tool to the configurator to the Oscam. Normally for Coolstream Reciver,
should also work for other
Ndoshta osht ky sofw... a mo thash qe ta postoj se ish shum i mir
Kėtu ėshtė mė e mira pėr Dreambox Image PLI DM500S.
karakteristikat e tij kryesore janė, tė mira pėr kullim nė PC (shumė i dobishėm pėr tė shikuar mpeg 4 kanale pėrmes kompjuterit), dispay cool, dispay e cilėsisė etj sinjal dhe shfaqjen e linjės c aktiv etj
Kėtu janė screenshots:
![]()
Miremengjes dhe pershendetje,
Dga kunder DM shume teme interesante dhe luftarake, vazhdoni se po na jepni informacion qe nuk i lexojme dot me takimet tona kur shkembejm idera mbi DM. I falenderoj nga zemra ata qe shkruajne.
Kam disa pyetje:
Cfare eshte Enigma 1 dhe Cfare eshte Enigma 2?
Ku eshte ndryshimi midis tyre?
Dhe ku mund te shikohet ne aparta DM 500s se cfare enigme ka?
Si mund te kalohet nga Enigma 1 ne Enigma 2?
Un me duket se kam te instauluar Nailobi dhe serverat PUMe10?
Si i behet qe te shtoj disa servera te tjere te Blu Panel?
faleminderi atyre qe do me kthejne pergjigje qofte dhe ne PM.
duhet me leviz se jemi dhe per pune.
ke oscam-web-info, po te klikosh ip e aparatit dhe te shikosh tek oscam config tek webinf ke porten per web qe perdor oscami, aty ke user dhe passwd ne kete menyr ip e boxit 192.168.0.0:1234 - 1234 esht porta qe perdor oscam ne web e vendos ne kete menyre ne explorer ose moxilla dhe do te kerkoi user dhe passwd -user dhe passin e ke po aty tek webi tek oscam config vendosi si te kam then me lart dhe do futesh tek oscam web ke aty cfar te duash por me kujdes, po ashtu ke dhe plugin oscam-info po te kerkosh ne google ke versione sa te duash
mile flm shum per pergjegjje mirpo ktu ne web info nuk po di si me konfiguru mi pa te gjitha linjat edhe nuk ish stabel hiq ky web info shum shpejt po prishet sdi pse nese ka naj program siq e ka cccami funshare mir kishe ba mem tregu cili eshte
kurse tek plugini per dreambox qe e ke venodosen ktu un asesi spo mund ta shoh ne dreambox e vendosi ne /tmp kur shkoj atje me instalu asgje sme del sdi ku eshte problemi ndoshta duhet ta vendosi tjeter kund nese mundem tregoma edhe kta flm