FLM fillestari ket image e mora ktu ne forum prej AGUDES se e kishe pase skinin e mire.Por skishe pase teletext.E instalova mbreme nji por se disha a e instalova mire.Kjo e jotja ma vertetoje se e nkisha instalu mire. Edhe teletexti jote po punon mire .FLM fillestari per ndihme
Pershendetje,
me DM 800 hd pvr sa here i hedh settings te ri nuk me njeh nga diseque portat 2,3 e 4?
si eshte shpjegimi? cfare bej gabim? dhe me jep nje message "service not found, sid not on found in PAT" mu ne mes te ekranit
ndoshta nuk vendos settings te mire? provoji me keto ketu seksjoni settings dhe na thuaj
Pershendetje te Gjitheve,
Kam marre disa cline me pagese dhe dy ditet e para me punuan shume mire,kanalet u zhbllokuan plotesisht dhe ihsa shume i kenaqur,Por ka dy dite qe dreamboxi im dm500s me thote qe te 5 linjat jane offline,nderkohe qe nje shoku im qe ndodhet ne itali thote qe jan online kto linja dhe punojne shume mire (Punoj me Tring Communications ne shqiperi).Tashi nuk di cfare te bej.me ndihmoni ju lutem rreth ktij problemi??
edikulla zbraz inbox.
e zbraza Andushi!!!
Pershendetje, kam nje problem me hedhjen e bouquets ne aparat. E provoj tia hedh me ane te programit dreamboxedit me FTP, por me del trasfer abortet, error sending file "userbouquets.tv.epl" to the dreambox. Aparati eshte dm500s dhe imazhi gemini4.20. Mund te me ndihmoj dikush? flm
A eshte e vertete qe Tring ka bllokuar portat per dreambox???? Dua nje pergjigje te shpejte