me lart kam postuar cam dhe cam conf e mira eshte qe ta instalosh manual ,se sa per online te gjithe din se si instalohet eshte opcioni me i thjesht online, do besh mire ta instalosh manual qe neser kur te vije radha ti kalosh flash prap mos te rrish dhe te kerkosh se si instalohet i ke folderat brenda dhe te tregin vet se ku duhen instaluar ja kalofsh mire
persh cuna,kam nje problem me dm500s ne lidhje me frekuencat e tring digital,kush me ndihmon te fus frekuencen ne menyre manuale pa ndryshuar listen,flm
pozicionohu ne nje kanal tring me frekuencen e vjeter horizontal;
pastaj ndiq kete procedure:
1.Menu
2.impostazioni
3.kerkim kanalesh shtyp ok
4.kerkim manual i trasborderit shtyp OK
5.shko teK Polarizimi dhe nderroje nga HORIZONTAL ne VERTIKAL
6.bej kerkimin e kanaleve
7.pasi te fuse kanalet dil nga menuja e dekoderit sipas udhezimeve qe te jep dekoderi!
tani i ke kanalet tring aktive ne te njejten liste si me pare!
Me Falni jom i ri ketu , dhe po ashtu jom perdorues i ri i DreamBoxit 500-s . Per Momentin me punojn Kanalet E DigitAlb , dhe Tring Digital ... Nuk jom i kenaqur me ket softwer sepse kur po fillojn ndeshjet e futbollit ne Tring (si psh. Tring Planet , Sport news etj ... ) Kanalet nuk hapen mbyllen . Me heret kom pas nje softwer tjeter me at softwer jon hapur edhe kanale te tjera si te Total Tv's aty kom mundur ti percjelli ndeshjet . Tani smundem dot . A mundet do kush te me tregoj se qfar softweri me duhet te instaloj ne dreambox qe te mund ti hapi te gjitha kanalet ne Eutelsat W2 ...
- Te Gjitha ndihmat jan te mireseardhura Ju flm shum .
alby_boy meqe je i ri ne kete forum postimin e pare duhet ta beje ne kete teme:
http://www.satsupreme.com/showthread...t-te-ri/page32
sa per pyetjen e dreambox-it,nuk te duhet firmware, por te duhet nje cline!
Pershendetje te gjithve,kam nje problem me Dreambox dm500,dje ka ra shume shi dhe vetim ka pas a munet me ndodh qe eshte djeg tuneri i dreamboxit a qfar problemi munt te kete se spo me hapet asnje kanel,vetem Please wait wihle the motor is turnin16.0 po e qet gjithashtu edhe Service could not be found,Synin e kam ne rregull e kam testu,gjithashtu per me dit sigurt e morra rezerverin e dergova te nje shok qe ka edhe aj dreambox e lidha edhe aty i njejti gje me dilke si ne shpi nuk funksionojke,gjithashtu rrjeti eshte ne rregull,po kur po i hapi te digitalbi psh ne programet e supersporiti po e qet qe ka sinjal dmth kurse ne aksion filma e kto tjerat as sinjalin spe qet fare, qfar problemi munt te kete se jam ne hall sjom ka di.?
Flm per mirkuptim.