p.sh te gjithve une kam nevoje per nje img flashing per dm 500 s qe te kete grafiken e figures te qarte dhe te jete sofware i mire mund te me ndihmoje njeri flm shume
Jetmir ketu ke gemini 4.7 no bomb. Grafiken e ka shum te mire dhe eshte shum i lehte si i mazh.
Pershendetje
A eshte e mundur qe dreambox 8000 hd ta lidhesh me aparat tjeter dhe te shikosh ne menyre te pavarur??
C'fare t'i bej DM 500s per digitalb...? I rregulloj njeri?
sipas meje pyetja jote nuk eshte shume e qarte, ose un nuk e kuptoj mire. ti do te shikosh me nje aparat tjeter te lidhur me dm8000 nje kanal tjeter kur dm8000 eshte i pozicjonuar ne kanal tjeter?
pergjigja eshte jo, dm8000 si çdo dm tjeter nuk eshte diseqc por vetem aparat.
kurse ne rast se monton 2, 3, ose 4 tunera ne dm8000 atehere ne tunerin e para rregjistron diçka dhe ne tunerin e dyte ose tunerat e tjere, shikon diçka tjeter ne te njejtin satelit.
Ke te drejte fiku pyetja nuk ishte shume e qarte megjithate pergjigjen e mora te sakte. Fakti eshte qe desha te merja sinjal direkt nga dreamboxi dhe te kisha satelit te ndryshem tek secili box. Atehere zgjidhja ngelet te vendos nje diseqc te dyte per aparatin tjeter se kokat i kam me 4 dalje. Cfare me rekomandon?
listat e reja per E1,E2 me motor