po listat i kam marr, dua nje te gatshem po pate mundesi me geminin ose sifteam,te ketij muaji dhe ti bej thjesht backup .Faleminderit
po listat i kam marr, dua nje te gatshem po pate mundesi me geminin ose sifteam,te ketij muaji dhe ti bej thjesht backup .Faleminderit
kush me ndihmon me nje cccam info genemi e1
[
shkarko bootlogo albanian by xoninet.rar
si tja bej per te instaluar Cccam CFG ne image gemini, e kam insstaluar 3 here cccam 2.1.3 dhe kur vete per te hedhur Cline nuk me del Cccam cfg ne var,etc, pashe dhe manulet por nuk gjeta gje per kete problem e kam shkarkuar si folder E1-cccam confg por nuk di si ta instaloj. FLM
Pershendetje te gjitheve
Shpresoj te mos i thej rregullat ne kete forum po pyetja ime ishte kshtu nese dikush mund te me ndihmoj
Kam 2 Satelita te dyte me syna kokshe MONOBLOCk apo si quhen keta .
Momentalisht njerin e kam Eutelsat W2 dhe Astra njeri satelit po tani doja te veja edhe ate tjetrin ne dispozicion dhe doja te pyesja se si shkon konfiguracioni qe duhet te bej ne dreambox dhe qfar SWITCH lidhse duhet te perdor ne menyr qe ti lidhi dy satelitat bashk e pastaj nje kabell te shkon ne dreambox sepse nese po marr ndonje switch qe i lidh bashk po ma hup sinjalin dhe njerin ma pranon tjetrin jo
Flm e me te mira ....
RRofsh fillestari ishte shume e lehte e kisha perpara syve dhe nuk e beja dote