ketu ke sifteam1.9.4C
user>> root
pass>> sifteam
te keshilloj te perdoresh dreamUp 1.3.3.4 per programimin e inetbox 300s
ketu ke sifteam1.9.4C
user>> root
pass>> sifteam
te keshilloj te perdoresh dreamUp 1.3.3.4 per programimin e inetbox 300s
BIG BOBI po gemini 4.70 no bomb mund ta perdore a eshte i keshillueshem.
Po efenberg per mendimin tim mund mund ta perdoresh,
sepse ne teori jane e njejta gje pra KLON do te thote identik.
Tung.
Sapo mbarova guiden ne shqip per dm800 merreni ketu
po do perdoresh guiden e zakonshme per dm500 te cilen po e ribej nga fillimi dhe do ta gjesh ne forum ose ketu
gemini mund te perdoresh vetem 4.20 e poshte sepse per klonet versionet e fundit i digjet booti dhe do humbesh kohe me jtag dhe saldime.
ndersa image sifteam ose te tjera jane ok.
A mund te behet instalimi i teletexit ne image Sifteam, dhe si behet,FLM per ndihme
Kam nja 2 3 dite qe duke pare me dm 500s ne kanale te ndryshme qe duke levizur kanalet dhe duke kaluar ne buqeta te ndryshme kur shtyp butonin ok me stakohet a/v e aparatit shtyp butonin av te pultit te televizorit dhe del figura me sakte duke ndruar kanalet me kalon ne figuren e televizorit shtyp av dhe ne rregul, cfare do me kete ndodhur mos kam bere ndonje konfigurim gabim
Me siguri qe behet. Megjithese une se kuptoj si nuk e ka te instaluar image Sifteam.Me sa me kujtohet mua s'me ka rastisur ndonjehere qe mos ta kete teletekstin ky image.
Megjithate provoje njehere kete (sqarimet i ke brenda).Nuk jam i sigurte se se kam provuar ndonjehere ta instaloj me kete image se nuk ka munguar ndonjehere teleteksti.
Kisha haruar dicka dhe e shtova
Sot e testova dhe jam i sigurte,pra eshte OK
tung ne dreambox 800hd pvr clone a mund te shikoj video ne you tube njesoj sikur ne pc(you tube , web bowsing etj ) sikurse ne kete video
KETU flm .