me dm800 se kam provuar ndoshta nuk punon me gemini.
ke provuar imazh tjeter sa per prove?
imaget i gjen edhe ketu
me dm800 se kam provuar ndoshta nuk punon me gemini.
ke provuar imazh tjeter sa per prove?
imaget i gjen edhe ketu
don te shikosh ça second stage ke ça versioni apo tjeter?
versionin e shikon nga "device info" nga browser, per me shume shko tek guida e flashimit per dm800 ketu
Vhannibal settings per enigma2 me motorr dhe trial 13-16-19 te edituara nga une te dt 12/5/11
Kam nje DM800 HD pvr sim 1 qe ka punuar per nje kohe (pothuaj 1 1/2 vit) pa problem. ka pothuaj 2 jave qe me ben reboot per kanalet Sky UK HD, 3D, Sky Deutchland, si edhe disa kanale Sky italia. Nderkaq ska probleme ne hapjen e kanaleve normale. Provova ti hedh nje image tjeter me te ri se ai qe ka Nabilo sat(5.10.2009) dhe nuk ndryshoi gje. A ka ndonjeri ndonje ide? ju faleminderit.
Vhannibal settings enigma1 per impjant me motor dhe trial te edituar nga une dt 13/5/11
me falni por kam nje problem disa kanale te digitalb nuk kan signal si top channel ora news a ka problem me frekuenca apo diqka tjeter
pershendetje blero
me fal por ndoshta bej gabim,ketej ke kaluarhttp://www.satsupreme.com/showthread...t-te-ri/page28kurse per sa perket problemi qe ke,desha te them se vetem keto 2 kanale nuk funksionojn?sepse transmetohen ne 2 frekuenca te ndryshme qe perfshihen dhe kanale te tjera
Vhannibal settings enigma2 per impjant me motor dhe trial te edituar nga une e dt 14/5/11
Pershendetje.Me ndryshimet qe beri sky it te sr ne 29900,disa kanale nuk kane sinjal te mjaftueshem
me vonon hapja e figures disa skycalcio,disa te tjera nuk hapet figura.Kam provuar kerkim manual por
nuk ka ndryshim.A ka ndonje zgjidhje?Behet fjale per dm 500.
Me Vhannibalin e dates 13 maj,te gjitha kanalet SKY me srate te ndryshuar shikohen pa problem-