Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 96

Thread: Digitalb reklame kunder Dreambox

Member
    Uploads
    0

Re: Digitalb reklame kunder Dreambox

Quote Originally Posted by PREDATOR70 View Post
    Te blesh dreambox ne shqiperi esht krim , kurse tja veshesh njerezve te tu me plumb ta lejon ligji. te perdoresh 1 aparat satellitor per te pare tv je kriminel , kurse te hedhesh 1 fshat te tere ne ere te lene ne arrest shtepie.Ta modifikosh kete dreambox si do ti ne baze te aftesive te tua eshte krim i larte shteti, te blesh qeveritaret injorante per te sulur prokurorine e policine kundra teje e lejon ligji. ky eshte copyright made in albania. po mir te na behet kur vendosem te rrim ne kete vend muti. une te jem si digitalbi propozoj ne qeveri qe te kalojme ne diktature dhe kush nuk shikon dg te denohet me vdekje megjithse njerzit nuk kan buk te hane.po mir thoshte ai miku me lart ne jemi vetem per bla bla bla se tja besh miletit jasht kte ta vejn flaken per me pak e ne rrim e durojm si trapa
    100% dakort,shpresej ta lexojn dhe shum tè tjer postin tènt,dhe tè mendejon .................

2. Advertise Here
    Senior Member elio.c's Avatar
    Uploads
    5

Quote Originally Posted by predator70 View Post
    te blesh dreambox ne shqiperi esht krim , kurse tja veshesh njerezve te tu me plumb ta lejon ligji. Te perdoresh 1 aparat satellitor per te pare tv je kriminel , kurse te hedhesh 1 fshat te tere ne ere te lene ne arrest shtepie.ta modifikosh kete dreambox si do ti ne baze te aftesive te tua eshte krim i larte shteti, te blesh qeveritaret injorante per te sulur prokurorine e policine kundra teje e lejon ligji. Ky eshte copyright made in albania. Po mir te na behet kur vendosem te rrim ne kete vend muti. Une te jem si digitalbi propozoj ne qeveri qe te kalojme ne diktature dhe kush nuk shikon dg te denohet me vdekje megjithse njerzit nuk kan buk te hane.po mir thoshte ai miku me lart ne jemi vetem per bla bla bla se tja besh miletit jasht kte ta vejn flaken per me pak e ne rrim e durojm si trapa
    te gjithe me ty predator70!!!
    Keta thone ne te pasurohemi ne te juve te vdisni!!
    Pa pike kuptimi legenat!

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by PREDATOR70 View Post
    Te blesh dreambox ne shqiperi esht krim , kurse tja veshesh njerezve te tu me plumb ta lejon ligji. te perdoresh 1 aparat satellitor per te pare tv je kriminel , kurse te hedhesh 1 fshat te tere ne ere te lene ne arrest shtepie.Ta modifikosh kete dreambox si do ti ne baze te aftesive te tua eshte krim i larte shteti, te blesh qeveritaret injorante per te sulur prokurorine e policine kundra teje e lejon ligji. ky eshte copyright made in albania. po mir te na behet kur vendosem te rrim ne kete vend muti. une te jem si digitalbi propozoj ne qeveri qe te kalojme ne diktature dhe kush nuk shikon dg te denohet me vdekje megjithse njerzit nuk kan buk te hane.po mir thoshte ai miku me lart ne jemi vetem per bla bla bla se tja besh miletit jasht kte ta vejn flaken per me pak e ne rrim e durojm si trapa
    Edhe une dakord, s'heq dot asnje presje bile ka edhe te tjera.......

Vetem nje nje gje nuk kuptoj, se kta na hiqen dhe si kundershtare te pushteteve dhe nderkohe ndersejne(perdorin) pushtetet kunder popullit te thjeshte vetem se mund te kene nje dreambox ne shtepi apo gjetke.
    Vec s'me ngel te perdor nje shprehje tragjike: Mjere ai popull ne duar te kujt ka rene

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Jo fillestaro une do thoja " O popull, sa gjera behen nen emrin tend". Kjo shprehje misherohet pikerisht te DGA sot me shume se kurre.

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by fushkrujs View Post
    me erdhi emaili nga Dream-Multimedia
    Ishallah lajme te mira fushkrujso. Une e kom thon diku me lart. Jam ne pritje te gjobes. Ishallah me 10 shifra se me 7 shifra osht pak.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Te flasim nje cike ndryshe DREJTE, Me kembe ne toke, Realisht, pa mbajtur anen e ASKUJTE, qofte DGA, Qofte X Ndonjerit ose Kujdo
    Te gjithe e kuptojme cfare do te thote dreambox, cdo te thote "sharing" etc etc..., por askujt sja ka qefi ta shofi realitetin perballe e te flasi si i tille DREJTE te paktem shumica,

CDO SUBJEKT, KOMPANI, NJERI I THJESHTE KA TE DREJTE TE MBROJE PRONEN E TIJE, KJO ESHTE ESHTE SAKTUAR ME LIGJ PER MBROJTJEN E TE DREJTES SE AUTORIT

Pse e them kete?
    Shikoni postimin e user=mike78

Quote Originally Posted by mike78 View Post
    digitalb 300 Euro . tringi-150 Euro sky de 700 Euro - sky it- 850 Euro orf - 100 bla bla bla
    I LOVE --------- Dreambox------------150 Euro 1 year:)
    DGA ai e merr me 150euro, "flasim vetem per DGA aktualisht", kush e shet DGA 150euro kur ne te vertet kushton ndryshe dhe pse e ben kete ai per te ndihmuar ty? jo or jo per te perfituar vete nje here masnej kismet per ty?

Dreambox te gjithe e dime qe eshte aparat SHARING por jo Aparat Hajdut. Ketu abuzojne Hajdutet qe shesin karta ose linja dhe perdorin Teknollogjine,Internetin, Dreambox, Sharing per tu pasuruar, dhe aksioni i kujdo kompanie Qofte edhe DGA
    eshte kundrejt personave abuzues, ku shkelin te drejten e autorit qe eshte e mbrojtur me ligj, DGA dhe kompani te tjera gabojne shume kur sulmojne Dream Media, gjuetia tyre duhet te marri pozion kundrejt abuzuesve qe e perdorin per perfitime, por ne kete mesele edhe DGA nga Inati se se kontrollon dot VETEN dhe vjedhjen qe i behet, ja fut kodra mas bregut duke njollosur emrin e nje marke fenomenale, si Multimedia DREAM.

NUK ESHTE DREAMBOX HAJDUT, jane njerizt qe fshien pas kesaj marke
    nga e gjithe bota qe duan perfitime personale individuale, Une do e kisha per nder qe me dreambox ta ndaja linjen time me nje linje tjeter ne nje shtet tjeter qofte DGA TRING apo pakete tjeter, por skam per te blere kurre ndonje here linje te vjedhur, jo se me dhimbset DGA, Por vetja, e quaj te pa pranueshme te nxjere leke nga xhepi e tja jap dikujt qe me nje kompiuter shtepie
    te me siguroje mua sherbimin, po e kapen neser ate ku ti marr shpenzimet e mia serish? apo tja kerkoj X kompanie?

Perpara se te shani nje kompani hajdute qe me cmime abuzuese ne treg dhe monopol si DGA shikoni ndryshe realitetin, neser pas neser mund te hapni dhe ju nje biznes te tille si do u ndjenit perballe ketije fenomeni? e citoj nuk them per fenomenin DREAMBOX por per fenomenin SHITJE TE LINJES OSE KARTES ku X person, shoqeri, grup punen tende e shesin ne treg te lire 5 fish me lire
    duke shfrytezuar teknollogjine dhe jo aftesite individuale te secilit. Askujt nuk do ti vinte mire apo jo?

Prandaj cuna te rrime shtremet e te flasim drejt, ne mbrojte te Teknollogjise, Sharing, TCP, PORTAVE, Dreambox e cdo gje tjeter qe ka te beje me kete fushe, por mos i dilni ne mbrojte abuzuesve qe duan te pasurohen ne forma te tilla. Vertet ndihemi mire kur e blejme lire linjen, por ligji eshte ligj dhe cdo subjekt ka te drejte te mbroje pronen e tije me ligj. Prandaj nqs e bleve linjen e lire teoria konspirative hyn ne pune, heshtja dhe komunikimi heshtur, jo te dalim keto e te themi RROFTE HAJDUTI crendesi ka se ke vjedh ai rendesi ka qe ma shet mua lire.

Ky eshte mendimi im personal kundrejt fenomenit ne fjale,
    PRO DREAMBOX SHARING, dhe Kunder Abuzuesve qe shesin teknollogjine por edhe kunder monopolit DGA etj...,

P.S. Kesaj i thone: te shkoj ne treg e te bleje nje CD me mp3 qe eshte shakrkuar nga EMULE! e njejta gje eshte dhe me linjat,

Linjat mund ti marrim edhe pa leke fare po te duam, pa patur nevoje ta blejme me leke, une ta jap ty ti ma jep mua, ky eshte dreambox qe une dhe te tjere dime.

Persh!
    se e zgjata shume, edhe mos e merrni si mbrojtje te dga se as e njof, as dua ta njof e as e pelqej si sherbim. Une i dal ne mbrojtje DREAMBOX sepse me vjen keq qe njolloset ky emer, por e kuptoj pse njolloset sepse dhe me ane te kesaj marke personi i trete na del kapedan :)

Naten!

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Une mendoj qe sikur gda ti kishte qmimet psh 50 euro ne vite,qfare do te na duhet neve qe te perdorim dreambox,e vertet eshte qe malli ne mbron secili (edhe une e mbroje mallin time) qe ka pasurin e vete,por edhe ata duhet te mendoj per klient,te shahet multimedia dm kjo eshte absurde,pak si von me duket mua se i ka dal gjumi dga-s.
    Duhet qe te krijohen kushte per klient qe te mos te vie puna deri ketu ku ka ardhe

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    Te flasim nje cike ndryshe DREJTE, Me kembe ne toke, Realisht, pa mbajtur anen e ASKUJTE, qofte DGA, Qofte X Ndonjerit ose Kujdo
    Gjithsekush thote o lele menderja ime. Te gjithe duam ti mbrojme pronat tona, por dhe lekte tona! Ne kete aspekt eshte njesoj si dga dhe dikush qe ka nje server, te dy jane ne predispozicion per ti mbrojtur investimet panvarsisht se njeri eshte i ligjshem dhe tjetri jo. Me sa mendoj une urrejtja e njerezve tek dga eshte sepse cmimet jane shume te larta dhe menaxhimi eshte shume i keq dhe me forcen e ligjit e pushtetit vjedhin hapur njerezit si nga kanalet qe i marin falas dhe i shesin me lek ashtu dhe aparatet qe ti shesin me lek dhe bejne cte duan ato. Po ashtu dhe cs eshte e pa ligjshme por me ekonomike dhe 100 here me e mire por duke pare qe ligji i xhungles nuk mund te hiqet rrofte cs, por e keqja bie mbi klientet fukarej qe mezi kan mbledhur 2 lek per te bere nje aparat me cs dhe vjen policia ne lokal dhe ja merr, ose ndoshta dhe neper shpia nuk eshte e cutitshme me ne kete vend.

Senior Member drtn74's Avatar
    Uploads
    7

keshtu si po vazhdon kjo pune do behet si ne kohen e xhaxhit qe dilte keshilli i lagjes dhe kontrollonte antenat nga ishin kthyer.liria e informacionit nuk mund te mbyllet me metoda policore dhe me ligje per te drejten e autorit(duket sa e respektojne kur trasmentojne gjithe diten filmat e kinostudio SHQIPERIA E RE,pa folur per eventet sportive).dga ato lek qe u rrjep shqiptareve ti investoje ne teknologji dhe mos tu hakerrehet shqiptareve qe perdorin internetin.po e paten ne dore e mbyllin dhe kete

Uploads
    1,424

Pershendetje
    Se kuptova pse duhej te na sjellin ne mendje ligjin per mbrojtjen e te drejtes se autorit. Kush osht ai ketu ne forum qe nuk paska marre kurre kenge ne internet. Kush eshte ai qe nuk paska marre kurre filma nga torrents, pa e vrare mendjen fare se po i shkakton humbje dikujt tjeter. Qe te jem i sinqerte nuk do ta blej DGA edhe po te jete cmimi 15 euro. Ashtu sikurse skam per te blere sky italian apo ate gjerman sikur te ishin nga 50 euro. Sa kohe te gjithe themi ne fillim rrofsha une e pastaj te tjeret, atehere eshte e drejte te kujdesem per veten time duke mos i dhene leket per DGA. Kjo mund te duket vjedhje dhe ndoshta eshte e denueshme, por besoj se eshte me pak e denueshme vjedhja ime e vogel ne krahasim me vjedhjen masive te DGA e mbrojtur me ligjin e hajduteve ne qeveri. Besoj se vjedhja ime eshte me pak e demshme sesa vrasja ne Gerdec. Besoj se vjedhja ime osht me pak e demshme sesa vjedhjet e Dritan Priftit (per 1 vit minister deklaroi 1.8 milion euro) Ilir Metes, Berishes, Edi Rames dhe gjithe hajduteve te tjere ne qeveri dhe opozite. Dhe del dikush ketu dhe me kujton te drejten e autorit ketu ne Shqiperi ku 1/5 se librave u vidhet e drejta e autorit. Ku cmimet jane me te larta se ne vendet me te zhvilluara dhe prape del dikush dhe do thote ligji ligji ligji. Nuk dua ti bej moral askujt por e kam edhe shume bezdi te me bejne moral, kur e dime te gjithe qe ketu jemi pikerisht per te perfituar sado pak (Sigurisht jemi ketu edhe per hobby). Dikush fiton duke ngritur nje server une vet fitoj se nuk paguaj asnje kanal qe shof e dikush kenaqet duke paguar pak dhe duke pare shume me teper per ate qe paguajne. Une mendoj se nuk duhet ti qajme hallin askut vec vetes tone dhe le te vazhdojme te bejme ate qe kemi bere deri tani. Per mua ishallah u kthen pergjigje Dream Multimedia ketyre dhe do ta shofin keta pastaj se cfare eshte forca e ligjit.
    Kalofshi mire

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Advertise Here