Une jetoj ne shqipri, dhe nuk di shume per situaten ne vendet e tjera ne lidhje me aparatin dreambox apo spiderbox . Shkoj shpesh ne athine dhe meqenese me pelqen elektronika edhe pse nuk studioj per te ,me pelqen te pyes ne dyqane te ndryshme qe kane keto produkte. Pashe se ne sa dyqane qe une pyeta shitej dreambox. Me lindi nje pyetje perse keto aparate nuk shiten dhe ne Tirane? E mora vesh pegjigjen ne kete forum. Nuk te le Digitalbi, biles iu kane mbyllur dyqane njerzve. Kam dhe dicka tjeter;. Si eshte situata ne lidhje me kete problem ne vende te tjera Europiane si italia, gjermania, franca, anglia? Lejohet shitja e dreambox. Lejohet qe ne dyqanin qe e blen kete produkt ne keto vende te te japin suport duke te instaluar pjaten dhe te te japin linje, dmth ne menyre te organizuar. Apo edhe ne keto vende vendosen gjoba dhe nuk lejohet, dhe njerezit e blejne ne menyre te fshehte. Une ne ato dyqane qe shkova aparati nuk shitej ne menyre te fshehte, por ishte ne vitrine, biles pashe shume versione te dreambox. Me i reklamuari ishte dreambox 500s. Dua nje info. Pasi dua te di se si eshte ne vendet e tjera, dmth te dij dhe te shpreh mendimin tim tamam. Nqs ne vendet e tjera nuk eshte keshtu. Atehere ne nuk duhet te cohemi te protestojme kundra digitalbit qe detyron mua dhe shume te tjere qe mos te bejme zgjedhjen qe duam si konsumatore. ?????????????????? Ne proteste do te shkoja vetem nqs protesta do te organizohej nga sindikata, dhe jo nga hajdute qe duan te zevendesojne hajdutat.

Reply With Quote