Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 96

Thread: Digitalb reklame kunder Dreambox

Banned
    Uploads
    4

Re: Digitalb reklame kunder Dreambox

Mbro pronen tende, por mos be terror dhe perdor policine. Une kam te drejte si konsumator te beje cfare me do qejfi mua dhe jo cido qejfi digitalbit. Po te jene te zote keta te digitalbit opo dhe te tringut te mbyllin kompanite qe prodhojne dreambox kudo qe jane , apo dhe kompani te tjera. Mua si klient dhe atij si puntore dhe atij te zotit te dyqanit mos te na bjeri ne qafe. Kaq kisha!

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

Tani ti mos na shit mend ketu! Nqs do te blesh cd origjinale apo dvd apo dhe te besh abonime te regullta beji. Mbase je i pasur ti. Une nuk jam shume i pasur por edhe po te isha shume i pasur nuk do ti beja . Do shkarkoj me torrent, do shikoj bulsatcom deri sa te mbyllet, nuk do bej abonim ne digitalb edhe sikur te rri pa televizor, do shkarkoj mp3 sa te me doje qejfi me torrent pa torrent, do ngacmoj femra te bukura qofshin ato dhe te digitalbit. Dhe per te gjitha keto jam i mbrojtur me ligj. Se po mos te isha i mbrojtur nga ligji edhe une por edhe 98% e gjithe botes do ishim ne burg tani. Dhe ju me gjithe digitalbin do ishit te lire.

Member
    Uploads
    0

pleshina e shtojm dhe 100 euro...por jo 300 euro,kun njè rrog nè shqipèri (kur ka pun) 150-300 mijè lek nè muaj ,mos tè zèm kètu pensionistèt

SKINARTkètu nuk flitet pèr mbrojtje bisnesi,por pèr mashtrime qè bèn dga klientve tè saj(mpeg2/mpeg4,dekoderhd qè e shet si mè tè mirin nè bot kur tè gjith e dim qè ka 5 vjert qè nuk prodhohet mè)

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

une nuk di anglisht dhe gjermanisht,por do isha dakort qe te dergoja nje email kompanise gjermane qe prodhon dreambox ku te ankohesha per reklamen qe ben digitalb-hajdut-mashtrusi kunder dreambox

nese ka mundesi njeri te na ndihmoje do isha shume mirenjohes

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Quote Originally Posted by benardi View Post
    une nuk di anglisht dhe gjermanisht,por do isha dakort qe te dergoja nje email kompanise gjermane qe prodhon dreambox ku te ankohesha per reklamen qe ben digitalb-hajdut-mashtrusi kunder dreambox

nese ka mundesi njeri te na ndihmoje do isha shume mirenjohes
    Pershendetje,

Disa poste me pare eshte sqaruar se shume anetare dhe dashamires se "FairPlay-t" ne biznes ia kane nisur jo vetem lajmin por, edhe videon anti Dreambox, Dream Multimedia-s.

Tung

Ps: kuptohet qe sa here ai spot transmetohet te acaron.

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by andushi View Post
    Pershendetje,

Disa poste me pare eshte sqaruar se shume anetare dhe dashamires se "FairPlay-t" ne biznes ia kane nisur jo vetem lajmin por, edhe videon anti Dreambox, Dream Multimedia-s.

Tung

Ps: kuptohet qe sa here ai spot transmetohet te acaron.
    andush

e pashe postimin flm, spoti nuk me acaron sepse serverat qendrore te internetit jane ne usa, dhe shtete si puna shqiperise kane kerkuar qe keto superkompjutera ku navigon gjithe bota ti kalojne ne administrim OKB dhe bashke me OKB vjen edhe censura ,POR AMERIKA E KA RREFUZUAR KATEGORIKISHT NJE GJE TE TILLE

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Quote Originally Posted by shqipe View Post
    pleshina e shtojm dhe 100 euro...por jo 300 euro,kun njè rrog nè shqipèri (kur ka pun) 150-300 mijè lek nè muaj ,mos tè zèm kètu pensionistèt
    Keni pare se kartat e al jazira kushton hiq me shume se 55 euro nje vite abonim,per ate thashe une se dga eshte jo shume po ne extrem shtrejt pse atehere une te abonohem kur me 100 euro i shikoj gjithe europen,une jame shum i bindur se po te ishte digitalb 50 euro ne vite dmth komplet buqeta ,ateher nuk besoj se dikush do te lodhet me dm sharing

Banned
    Uploads
    4

Duhet te jemi edhe pak mirenjohes ndaj kesaj kompanie, fundja edhe kjo kompani eshte shqiptare ashtu si dhe ne jemi shqiptare. Une kam shkruar shume poste kritikuse ndaj digitalb, se mos do ti lexojne ata? Megjithate duhet ta pranojme qe cmimet e abonimeve ne digitalb ne krahasim me kompanite e tjera digitale televizive ne europe jane me te lira. Nuk eshte dhe kaq e thjeshte ne ditet tona te mbijetosh si kompani e forte. Digitalb ofron kanale hd dhe transmeton sport, dokumentar, fima, etj. Eshte nje teknologji e re dhe e shtrejnte. Por menyra se si ata duan te mbrojne biznesin e tyre nuk eshte se i mbron. Sa me shume ti imponosh dhe ti detyrosh njerezit aq me shume ata zemerohen dhe kerkojne te behet e tyrja me cdo kusht. Ata i bejne dem vetes se tyre dhe humbin abonente, me hubjen e abonenteve do humbasin dhe fitimet , me hubjen e fitimeve rezikohet kompania, me rezikimin e kompanise, con ne falimentim te plote te saj. Ketu ka qe mbrojne te drejten e prones dhe te autorit, eshte mendimi i tyre dhe duhet respektuar. Ashtu dhe si ata mbrojne mendimet tona nga njehere dhe ofenduese.

Banned
    Uploads
    4

Ashtu sic ata respektojne mendimet tona, edhe ne duhet ti respektojme mendimet e tyre. Fundja jemi te gjithe shqipetare.

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Ky debat kaq i forte per mendimin nuk ja vlen.Gjithsekush ka mendimin e vet, Mund te perpiqemi te jemi te ftohte apo te paanshem ne logjiken e ngritjes se problemit,por une e kam te pamundur te kem logjike te ftohte,Per aresye se ne vendin qe banoj kam qene ne grupin e pare te te abonuareve ne dga.Dhe te them te drejten ne fillim ishte si nje biçim kontrate,dmth ata me ofruan X sherbim dhe une duhet te paguaja Y para(Euro).Mua atehere me pelqeu ky lloj bisnesi. Por me pas......ata filluan te devijojne nga 'mareveshja' e nisen, jo duhet moduli 'matrix' (40 Euro) qe e bleva, me pas, shiko se duhet moduli "conax'(80 Euro) edhe kete e bleva..... Me pas filluan me shiko se disa kanale duan pagese extra qe te shihen........etj...etj... se kush i mban mend te gjitha.Dhe te gjtha keto ndodhnin ne mes te abonimit dmth me kane mashtruar paq per 3 vite rresht. Si kurbetlli qe jam u abonova edhe te Sat+ medemek qe ti shof te gjitha kanalet shqiptare.Ky i fundit(sat+) vitin e pare funksionoi per bukuri, vitin e dyte sa pagova abonimin 1 vjecar, nuk kaloi asnje jave ma mbyllen pa me demshperblyer. Vendosa, qe kurre me abonim ne paketa shqiptare. Jo 55 euro te jene por edhe 1.5 euro une kurre nuk abonohem ne nje pakete shqiptare kushdo qofte ajo.
    Me thoni tani pas ketij pershkrimi te shkurter, kush eshte hajduti dhe kush i vjedhuri? E bleva nje dreambox jo nga inati, por nga qejfi.
    Tani do thoni ju qe hakmarja eshte e keqe. Jo or jo nuk jam hakmares, por me mire pranoj te me vjedhi nje individ se ky tek e fundit 'hajdut xhepash' do jete, sesa te me vjedhi prape nje 'kompani digitale' shqiptare qe te fik deren e te boshatis konton bankare.
    Hej nuk i presim me gershere keto te shkreta para.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Advertise Here