xxaxaxaxaxaxaa
konta pesame bre hlektroniko einai kai ayto!!
an soy pw oti to eida gia '' GSF '' ti tha peis?? den ksana grafw bradi oti nane blepw
sas eyxaristo poli paidia.xerei kaneis poy tha mporoysa na vro tetoia karta?
ενοης να περασω το λογισμικο με Webinterface γινεται αυτο δεν το γνωριζω αν γινεται οπως τον 500hd
φιλε ELPAN μπορεις πχ απο το πλαισιο, και οχι μονο. για τον φιλο sancosta τι εγινε εβαλες ελληνικα? αναβαθμιση μονο με dreamup. αλλο ο 500hd
Γεια σας παιδια!Νεος στα δορυφορικα και για αγορα δέκτη ειμαι μεταξυ dreambox 500hd kαι κλωνου dreambox 800hd (Bootloader76, sim2.01, TUNER γνησιο ALPS made in JAPAN).
Απο τη μια φοβαμαι να παρω κλωνο αλλα... είναι φθηνοτερος 130 ευρω περιπου και εχει περισσότερη υποστήριξη στο ιντερνετ
στα διαφορα φορουμ (ποικιλια images, αντιμετώπιση ενδεχομένων προβλημάτων). Ο dreambox 500hd δεν εχει αγοραστει από πολλούς να υποθέσω;Οι γνώστες του θέματος ποιον θα προτιμούσατε για αγορά; (με βάση εικόνα, συνεργασία με μοτέρ που ελπίζω να βάλω, χρηση emu)
500hd δαγκωτο.
Ο cris έχει δικιο αλλά εγώ πήρα dreambox 800hd (Bootloader76, sim2.01, TUNER ALPS) και δεν το μετανοιωσα.
Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντήσεις σας, θα ηθελα και αλλες απόψεις...Για να μην κρυβομαι πίσω από το δάκτυλό μου σκοπός μου είναι να εκμεταλλευτώ τις "δικτυακές" ικανότητες όποιου δέκτη αγοράσω με καποιο σερβιτόρο. αυτό που θέλω είναι καλή εικόνα και απροβλημάτιστη συμπεριφορά στα διαφορα emu.
gia mena kala thane na epilekseis kapoion gnisio dekti
kai o 500 kai o 800 einai poloi kaloi dektes
to thema tis maimoys einai ayto poy panta me problimatize
kai oti agoraza as toperna ligo akribotera
eixa omos tin ypostiriksei
ton 7020 poy agorasa
ston xrono ton estila gia service
moytallaksan ola proliptika
ton klono an soy paroysiasei kati........
petas ta money
diko soy to maxairi diko soy kai to karpoyzi
tora gia problimata sto emu den einai thema dekti alla
toy serbitoroy