Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω κι εγω.πηγα να βαλω σε ενα dream 500 clono pli image και κολλησε στο 84%. μετα προσπαθησα με το dreamup αλλα τιποτε.οι συνδεσεις ειναι καλες γιατι δοκιμασα και σε αλλον dreambox μετα και μπηκε το image.ξερεται κανενα προγραμμα που να διωρθωνει την flash?
φιλε κομιτη πηγενε εδω http://www.satsupreme.com/showthread...E%91!%BB/page3
dreamboxbootloader ποστ 27 , θα χρειαστείς καλώδιο jtag , χωρίς να είναι 100% επιτυχία , καλή τύχη
Γεια σας φιλοι !
Ειμαι νεος στο forum και νεος με dreambox 800HD κλωνο.Ειδα κι επαθα να το στησω αλλα δεν μπορω με τιποτα να το κανω να κανει εγγραφη σε usb stick,αν και το βλεπει.Δεν μπορω να κανω αλλαγη κατεθυνσης εγγραφης αν και δεν εχω εγκαταστησει εσωτερικο δισκο.
Καμια καλη ιδεα καποιος ?
ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση
αυτα θα κανεις.
αφου εχουμε διαμορφωσει το στικακι μεσα απο το μενου του δεκτη ( το βλεπει κανονικα φορμαρισμενο σε ext3)
παμε στο δεκτη: μενου--> παραμετροποιηση--> συστημα--> recording paths--> ok--> default movie location και
παταμε οκ-->remove bookmark (μπλε)θα διαγραφουν οι συντομευσεις που εχει (πχ /hdd/movie/
μετα μενου--> switch to file list --> πηγαινουμε στο φακελο lost+fount (δεν μπαινουμε μεσα απλα να ειναι
επιλεγμενο)--> και κανουμε κλικ στο add bookmark(μπλε κουμπι)θα δημιουργηθει μια συντομευση /hdd/lost+fount/
--> μενου--> switch to bookmarks εμφανιζει το /hdd/lost+fount--> save(πρασινο)--> exit να βγουμε απο το μενου
κοκκινο πληκτρο εγγραφη/σταματημα
για να δουμε τι εχουμε γραψει στο στικακι παταμε το κουμπακι video--> οκ και βλεπουμε τι εχουμε γραψει
για να διαγραψουμε τα γραφομενα κουμπι video ειμαστε σαυτα που γραψαμε-->κλικ μενου και εχουμε την λιστα movie
Διαγραφη
editor αποκοπης
αλφαβητικη σειρα
styl λστας default
..............
..............
..............
..............
image2 gemini εχω στον δεκτη
εσυ για να μην μπερδευτης οταν πατησεις μενου--> switch to file list θα πας στο /media/usb. θα εχεις φωτισμενο το usb και θα πατησεις add bookmark (μπλε) να δημιουργηθει η συντομευση /media/usb τα υπολοιπα οπως γραφω πιο πανω.(απλα το lost+fount) το βγαζει σεμενα γιατι το διαμορφωνω στο ubuntu
φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ,ολα πηγαν ρολοι. Δεν εκανα εγγραφη ακομη αλλα δε νομιζω πως θα εχω προβλημα.Γνωριζεις μηπως αν δεν διαμορφωσω το στικακι αλλα το αΦησω σε FAT32 θα αλλαξει κατι ? Και κατι ακομη, ξερεις αν γινεται να σταματαει η λειτουργια του fan σε shutdown mode ?
Eλπιζω να μη σε κουραζω.
Paidia kalimera.
Exo ena DM800 HD kai eno toy fortona ena image me to DREAUP kopike to reuma.
Tora trexo pali to DREAUP alla den moy energopoiei to flash gia na fortoso to image apo
tijn arxi.
To mono poy kanei einai na paramenei h mpara toy ACT fortomeni kai na moy emfanizei
sto mixnima to parakato minima.
->error
look www.dm7020.com
Error1 : No CA Found
Boitheia loipon an mporeitai giati exo pelagosei.
Ti mporo na Kano?