Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 44 of 101 FirstFirst ... 193439424344454649546994 ... LastLast
Results 431 to 440 of 1001

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Contributing Member DOG1's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου τα σχολια δεν ειναι για σενα, και ουτε εχουμε την ορεξη να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις. αλλα αν αν καποιος δεν γνωριζει κατι. καλο ειναι να μην απαντα και οχι να δινει λαθος πληροφοριες. εσυ την απαντηση σου την πηρες στο ερωτημα σου.
    1)ναι μπορεις να μοιραζεις την καρτουλα σου και ο δεκτης-σερβερ να μην εχει κεραια αρκει να δωσεις δικαιωματα au σε καποιον απο τους αλλους δεκτες που θα ειναι client.
    2)και βεβαια ο δεκτης-σερβερ πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτος. και στην δικια σου περιπτωση θα πρεπει να ειναι και συνεχεια ανοικτος ο δεκτης-client που θα εχεις δωσει δικαιωματα για να κανει au την καρτουλα. αν αυτος για καποιο λογο φυγει απο το πακετο της καρτουλας (κυριας) για να δει κατι αλλο, η τον κλισης. μετα απο 3 ωρες περιπου θα σταματησει η καρτουλα να παιζει γιατι δεν θα εχει παρει au.
    To kserw fhillip pws den htan gia mena.telos pantwn.se eyxaristw gia thn apanthsh tha soy evaza asteraki alla moy leei kati na dwsw kapoy alou repiutesion prwta kai meta.an theleis svhse to post na mhn gemizei to thema kai diavazoyme xazomares.eyxaristw kai pali

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου. με τον καθε ποιητη εδω μεσα θα μαθουμε πολλα νεα κολπα. να ηταν τουλαχιστον σωστα, παει στο διαολο.
    παντως το (δικο τους ατομο) δεν εισθε εσεις. οσο για το ποιητης σου το ανταποδιδω.
    και για τα κολπα εαν θελεις μπορεις ναρθεις στο μαγαζι να σου τα μαθω( οχι με κουστουμι και γραβατα)

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by cris View Post
    παντως το (δικο τους ατομο) δεν εισθε εσεις. οσο για το ποιητης σου το ανταποδιδω.
    και για τα κολπα εαν θελεις μπορεις ναρθεις στο μαγαζι να σου τα μαθω( οχι με κουστουμι και γραβατα)
    μα βρε φιλε μου. οταν μας γραφεις οτι ο σερβερας που δουλευη pc δινει μια γραμμη σε εναν πελατη του, δικο του ατομο. τι να πω;;
    ολοι οι σερβεραδες κανουν οι ιδιοι au τις καρτουλες τους με εναν δεκτη εσωτερικο που εχουν.
    τωρα για το αν ξερεις πολλα η οχι επανω στα δορυφορικα δεν θα το συζητησουμε εδω μεσα. παντα ειμαι προθυμος να μαθαινω νεα κολπα. δεν νομιζω να εχω δωση την εντυπωση εδω μεσα οτι ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης. και οσο για το μαγαζι πουλες. αυτο αστο. ξερεις ποσοι εχουν μαγαζια με δορυφορικα και δεν ξερουν να κανουν μια αναβαθμιση σε εναν δεκτη η να στησουν ενα κινητο πιατακι;;;;
    φιλικα

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

γεια σας.ποιος ξερει παιδια σε ποιο φακελο ειναι τα skin στον dm 800 για να διαγραψω ενα που κατεβασα και με μπλοκαρισε?

Contributing Member
    Uploads
    0

usr/share/enigma2

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by cris View Post
    usr/share/enigma2
    σε ευχαριστω φιλε μου

Senior Member jon-pac's Avatar
    Uploads
    0

exo enan 800ari maimou xerei kaneis apo pou na paro anemistiraki arxise na kanei 8orivo kai den einai dyo mines to atimo.

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by jon-pac View Post
    exo enan 800ari maimou xerei kaneis apo pou na paro anemistiraki arxise na kanei 8orivo kai den einai dyo mines to atimo.
    Άνοιξε το dream....βγάλε το ανεμιστηράκι και από κάτω ακριβώς στο κέντρο έχει ένα αυτοκόλητο πλαστικό.
    Ξεκολησέ το και βάλε μέσα στη τρύπα μια σταγόνα βαζελίνη.....και κολησέ το πάλι.
    Αν δε κολάει.....βάλε ένα κομμάτι μονωτική ταινία......και θα έχεις ένα υπερήσυχο ανεμιστηράκι

Senior Member jon-pac's Avatar
    Uploads
    0

eyxaristo douros tha to dokimaso

Member
    Uploads
    0

Παιδιά επειδή το ανεμιστηράκι μου έκλασε τελείως και δεν δουλεύει πείτε που μπορούμε να βρούμε γιατί αυτή την στιγμή το έχω χωρίς ανεμιστηρακι...

Advertise Here