παιδια εχω ενα προβλημα με εναν 800 ηδ μαυμου.εκανα αλλαγη ιματζ και τωρα μπουταρει συνεχεια.κλεινει και ξαναμπουταρει χωρις να ανοιξει τελικα ο δεκτης.
παιδια εχω ενα προβλημα με εναν 800 ηδ μαυμου.εκανα αλλαγη ιματζ και τωρα μπουταρει συνεχεια.κλεινει και ξαναμπουταρει χωρις να ανοιξει τελικα ο δεκτης.
Καλησπέρα στην κοινότητα
Φίλε komitis επειδή και μένα μου παρουσιάσε κάποιο πρόβλημα το DM800(κλώνος) μετά από flash κοίτα τι έκανα.Κατάρχην εψαξα να βρω ένα dream up που να συνεργάζεται με το dm800.Μετά από ψαξιμο το μόνο που δούλεψε ήταν το v.1.3.3.4(Θα το βρεις πολύ εύκολα στο ιντερνετ).
Μετά φόρτωσα το Enigma2-dm800-3.0.3 από το site της dre@m Multimedi@ μέσω σειριακής και Ethernet.Όταν τελείωσε το flash του image και πριν να κλείσω το dreamup φόρτωσα και τον bootloader 82(θα το βρεις στο forum).Τελικά το ονειροκούτι ξεκίνησε και δουλεύει κανονικά.
Να παρατηρήσω ότι το bootloader 82 δουλεύει με την κάρτα sim 2.01 αλλά δε γνωρίζω με ποιες άλλες κάρτες δουλεύει.
Ελπίζω αυτές οι γραμμές να σε βοηθήσουν.
Υ.Γ. Οποιό image και να φορτώσω χρειάζεται να φορτώσω και το bootloader 82 αλοιώς το ονειροκούτι κολάει και βγάζει μηνυμα 'error 01 ,no ca found'
να τονισω οτι ειναι κλονος.κανει αυτο το ιματζ που προτεινεισ?
τελικα μου εβγαλε error.kapoio αλλο ιματζ που να συνεργαζεται σωστα.κλονοσ με 2.01 σιμ
des edw http://www.satsupreme.com/showthread...E%91!%BB/page3 to post #28
sos , paidia o dreambox 7020s , kathos anoigei kollaei meta to boot kai leei /flash/image.elf ti na kano na to diorthoso sos sos sos SOS
Μηπως εχεις τιποτε πανω στην σειριακη του δεκτη ?????
oxi tipota den exv kai kollaei h othonh mou kanei split pos sto lene... ti na kano