First cylinder (1-77825, default 1):
afto vgazi
First cylinder (1-77825, default 1):
afto vgazi
meta patao to w ke den kani tipota mipos prepi na perimeno
Command (m for help): n
Command action
e extended
p primary partition (1-4)
p
Partition number (1-4): 1
First cylinder (1-77825, default 1): w
patisa enter ke perimeno
na do ti 8a gini
sas efxaristo gia tin voi8ia
pou sas taleporisa
to provlima li8ike perasa alo imits ke kanonika me ton nomo
opios exi to idio provlima na tou stilo to imatze
gia dm 800 clon
Gemini 5.1 fr Sim 2.01
Bootloader 76c
Kalispera sto forum
mia sintomi erotisi.
to gemini 5.1 se dm 800hd(clono) einai ok, i yparxei kapoio allo image pio stathero?
kai kati allo,pia i diafora tou bootloader 76 apo to 82
efcharisto
gia klono egrapsa file
καλημερα παιδια να ρωτησω ποιο ειναι το πιο καταλληλο image για το dreambox 500hd original?
φιλε μου η απαντηση που θα παρεις θα ειναι τελειως υποκειμενικη. πολλα ειναι σωστα και ο καθε ενας θα σου αναφερει αυτο που εχει αυτος επανω. πχ εγω εδω και δυο χρονια σχεδον δουλευω το ΝabiloBlackHole_DM800_012. για μενα ειναι ενα απο τα ποιο σταθερα ιματζ και με ενεργοποιημενα τα Addons.
Xairetw apantes...!!! Prin ligo kairo eixa apasxolisei to forum me ena provlima pou eixa sxetika me mia karta dr@gon h opoia epaize se modula alla oxi se cccam. Me eixate simvoulepsei poli swsta na egkatastisw to newcs h' na programmatisw tin karta. Epeidi me sinefere perissotero h prwti epilogi epraksa etsi. Kai pragmati angnwstike h karta apo ton reader. 2 meres argotera omws stamatise kai pali na douleuei! Anagkastika kai programmatisa tin karta me to 20110620.bdc me to 1.1 loader, girisa olo to sistima se cccam 2.1.2 alla tzifos... H karta den diavazetai... Anagnwrizetai, alla den diavazete.... mipws exei kapoios kapoia idea ti mporei na simvainei? egw exw sterepsei plirws! Euxaristw ek twn proterwn...!