Тия карти които са ирдето за кабелните или ги дават с оженен приемник или се перват за модула в който са сложени и работат само по този начин.
Тия карти които са ирдето за кабелните или ги дават с оженен приемник или се перват за модула в който са сложени и работат само по този начин.
Аз само не мога да разбера, защо е пълно в мрежата с oscam.srvid, след като не може да се използва картата в OsCam...
Много добър въпрос :)
Още един въпрос към двама Ви, ако се шерва някъде защо го няма никъде по платените сървъра където за жалост първо излиза подкаран не публично оператор.
Все пак което е направено да не е публично е направено с пазарна цел, така че първо ще излезе там.
Това за оскама не е никакъв довод според мен, там има свободни канали и поради тази причина много хора си генерират листи със скриптове (има качени такива и тук във форума).
Файлчето (oscam.srvid) се прави посредством скрипт, който черпи информация от lyngsat и подобните сайтове (там са всички провайдъри). Това е причината тези канали да попаднат там, както и факта, че вивата вървеше в началото.
Боби е прав, както и да го погледнеш - общо взето всичко излиза първо в платените сървъри. Дано скоро грейне.
Единственото което мен ме интересува е да подкарам тази скапана Карта с моя VU+ поради 2 причини:
1. Защото имам и други карти и нямам намерение да си правя труда да опъвам допълнителни кабели само за да подкача втората причина...
2. По скапан ресайвер от този не бях виждал от години... Последния такъв боклук за който се сещам е Philips от ITV Partner...
P.S. Някой от платените сървери предлагат дори много ексклузивни услуги... Например Satellite BG. (Видян преди няколко минути при един от предложителите чиято реклама върви тук във форума)
Подкарай я кой те спира. Това за сателит бг не го разбрах, но ако е платен сървър или не сателитен оператор, рекламата тук е забранена. Нямам информация за сега картата на Виваком не се чете извън операторски приемник, когато това стане публично ще се знае тук във форума. За сега публично единствено булкрипт вер.1 работи в неоператорски приемник.
@turbopower
За поста над твоя.
Пак скрита реклама на оператор - задокеански.
@turbopower: Става на въпрос за рекламата която се намира най-отдолу на тази страница: topcccamserver.com
При тях може да се гледа SatelliteBG(?). Естествено това беше иронично изказване от моя страна... Чрез шаринг сърверите могат де гледат не само неща който още не са public, а дори неща който вече толко дълго не съществуват, че дори някой вече са ги и позабравили...
По въпроса с картата: Единствемния начин който до сега аз разбрах по който мога да подкарам картата в моя ресайвер е с СА Модул, или?
И ако е наистина тъй: Непременно тяхния ли трябва да се използва, или може и с AlphaCrypt ili UniCam?