pershendetje
un kam nje echolink el-5060 2ca usb e *kam rikthyer ne gjendje fillestare *dhe kam humbur programin per te futur kodet si mund ti rikthej
pershendetje
un kam nje echolink el-5060 2ca usb e kam ne hellas sat por tani nuk me del me bulsatcom si mund ta gjej
edhe pse nuk me dalin...
Editoje edhe nje here postin pasi kishe linqe te jashtem te cilet nuk lejohen ne forum dhe ti fshiva une. Prandaj eshte e nevojshme ta shkruash edhe njehere cfare doje te thoje. Dhe e dyta perpara se te kerkosh ndihme sic te ka thene edhe Durresi bej prezantimin tek tema e pershendetjeve te antareve te rinj
pershendetje!
une kam nje starsat 6300usb,problemi im qendron ne faktin se pavaresisht se kam futur disa here çelesat (manualisht) per paketen
hollandeze te kanaleve tek astra 19e nuk arrij qe ti hap(biles kam kthyer edhe aparatin ne gjendje fillestare por pa sukses),
po keshtu kam provuar te hap me çelesa (biss) edhe ictimai tv tek turksat 42 por edhe kete nuk ma hap (kte per ndeshjet italiane)??
Dhe e fundit, cili kanal perveç sportdigital transmeton serine A kampionati italian?
pershendetje
un kam nje echolink el-5060 2ca usb jan ne satelitin hellas sat / bulsatcom fus kodet qe jan aktiv dhe nuk me hap asnje kanal .. mund te me ndihmoni ?? flm
as un nuk di ku te shoh Seria A
dihet gja pse nuk me hapen kanalet mu ne echolink el5060 fus keys-at por prap nuk hapen ??
jo mor vlla kodet jan aktiv kanalet ne hellas sat
mund te me ndihmoni ?
dragocsi,po perpiqem te orientoj,se pari para se te drejtohesh per ndihme duhet te jesh i qarte ne ate qe kerkon,te futem ne teme,shife ke opsioni -information-cfare sw ka receiveri sepse ndoshta ky sw nuk ta mundeson hapjen e atyne qe kerkon,pra duhet te ngarkosh sw me te ri me te gjith perkrahjen dhe cdo gje ok...nuk eshte thjesht ceshtje keys..besoj te jem i qarte...ft