ma poston dhe njehere ketu te lutem!
ma poston dhe njehere ketu te lutem!
Softcami pėr Golden Interstar tė konvertuar ėshtė KĖTU... dmth kėto janė gati! sdq nuk ka ndonjė tė re pėrveē AustriaSat.
Pershendetje!
kam nje problem,dhe shpresoj qe te ma zgjidhni.
kam nje aparat yumatu explorer ,te kthyer ne starsat 650 ci _super.
me celesat e rinj Starsat-SR-X550_650_3100_3200_3500_by_KM_Sitel(16E
)-ZeeTV-C+.Nederland(19E)-Bulsat-Seca-31.10.2011.nuk arrij te hap kanalet e irdeto2 canal+nl dhe sitel 16*E.
si software kam versionin L377.
a mund te me thoni ndonje gje ne lidhje me kete,dhe si mund te me ndihmoni me ndonje version tjeter te ketij lloji qe mund te hap kete grup kanalesh.
te faleminderit,ja kalofshi mire!
flm per softcamin
a mund te me ndihmoni a jo me echolinkin tim el5060 2ca usb nuk ma hap ictimai tv me biss ne truksat ???????????
Po ndoshta nuk e ke vendos mirė "ēelsin", sepse nuk ka mundėsi qė nuk e hap, sepse me sa di unė BISS hapet nga tė gjitha aparatet. Kujdes providerin... unė zakonisht kur doja tė hapja njė kanal nė BISS pėrdorja dy provider-a, njėri ishte me 6 zero, (000000), tjetri ėshtė 001FFF, dhe atė ēeles filloje me 01 si ID dhe pastaj ēelsin.
nuk po te kuptoj mir ... po un kam vetem nje vend per te futur celsat biss nuk ka 000000 apo 001fff
Janė provider-at!! Ti do tė thuash se ke vend vetėm tė futėsh 16 karaktere?
biss esht 8 12 ti thua qe ti shtoj 01 perara kodit ??
nė aparatin tim; 6 karakteret e para janė tė providerit, pastaj janė 2 karaktere tė ID-sė, pastaj 16 karaktere qė janė ēelsi...
Nuk e kam idenė fare se si mund tė jetė tabela e ēelsave qė sheh ti, me 8 apo 12