per momentin vetem x50 usb hap dhe aparati tringsat i kthyer ne digisat
per momentin vetem x50 usb hap dhe aparati tringsat i kthyer ne digisat
e kam provuar dhe me keto 12 12 12 36 12 12 12 36, dhe cw 00000000000000001212121212121212, cw12 12 12 12 12 12 12 12 00000000000000000, por perseri jo, nuk hapet. me del fta program por figura del zi!
suport ke te kjo faqja ===> ketu provo te gjesh ndonje program qe te kesh drite jeshile
provo edhe kete softin me poshte ndoshta arrin te hapesh ictimai tv
nuk funksionon perseri, perveq idman tv qe hapet, ictimia tv dhe aztv nuk hapen, kodifikohen sa fillojne ndeshjet dhe nuk hapen me biss key! ndonje menyre tjeter kush mund te na ndihmoje?
Po pėrse nuk na tregon pak, se si tė del tabela kur fut kėtė kod biss? Sepse besoj se duhet tė ketė edhe disa numra qė duhet tė jenė tė providerit (tė paktėn starsat i ka)
nuk del gje ne tabel, nuk ka pamje fare, del fta program por pa figure!
Jo, jo, e kam fjalėn ku e fut kodin qė tė dhanė mė sipėr, ēelėsin BISS tė kanalit..... dhe sdq nėse tė thotė FTA do tė thotė, ose nuk je tek kanali i duhur/dhe sidoqoftė nuk ėshtė i kodifikuar... prandaj kontrollo mirė freq. dhe pastaj gjej se si futen KEYS nė aparatin tėnd.
celesat i kam vendos njelloj si tek kanali idman dhe te tek ictimia, pra ne te njejten menyre por me kodet perkatese! por mos ndoshta ictimia nuk kodifikohet ne BISS dhe nuk funksionon nje gje e tille, kush e ka testuar ne nje el5060 te na e thoje nese munfet a funksionon apo jo! na falni se ndoshta ju bezdisa!
Ai kanal kodifikohet nė BISS/RASS, prandaj duket tė jetė diēka ndryshe....