Me cfare programi i hidhet softi i vet dhe cili eshte softi i tij. Modeli i aparatit eshte Starsat SR-X 3100 ultra.
Me cfare programi i hidhet softi i vet dhe cili eshte softi i tij. Modeli i aparatit eshte Starsat SR-X 3100 ultra.
Une e kam provuar me programin SimpleUpload2M por nuk arrin te komunikoj me aparatin me asnjeren nga portat e komunikimit Com1, Com2 etj. Pasi i jap Start me nxjerr mesazhin Waiting B00B dhe me pas asgje. Ka ndonje menyre per ti bere reset ?
,,, ndoshta do te ishte me mire te sqaroje me sakte cfare veprimi do te besh me starsat sr-x 3100 jane te pakten tre programe qe duhen,,, key editor ,, qe sherben per te hedh ne receiver key apo softcame te posacem per ket paisje pc editor qe ben pak a shume te njejtin funksjon por qe duhet te dish te punosh me te sepse ka me shume funksjone , apo kanal editor,,
e pranoj mendimin tend por kam vetem nji nuk me duhet ndihme per starsat sr-x 3200 por per starsat sr-x97 pastaj te thash jtag di te bej vetem me mungon programi qe i ben jtag. pastaj simpleupload 2m eshte loaderi per starsat 3100 etj etj etj
per starsatet 3200 te garantoj un se nuk ka nevoj per jtag por duhet te zgjedhesh progamin e duhur .mos e bej si disa qe e klonojne aparatin aksidentalishte dhe nuk mbajne mend se me cfare e klonojne.
me sakte starsat srx- 50 to interstar 770 ,interstar 770 to korax 66000 ,ateher a mundet ti ta kthesh korax 66000 direkt tek starsat sr-x 50,