megjithese kam kohe qe merrem me aparatet satelitore nuk me ka rene rasti kurre te beje jtag apo tjera probleme ,po bej nji pyetje te thjesht ,a mundet te zgjidhet nji starsat srx-97 usb, pse nuk gjejme ne forume softweare per ket aparat ,opo eshte ndonji aparat vkr
ktu ke dy softe per kete aparat dhe nje channel editor...
Pershendetje......
si ka mundesi qee nuk me hapen kanalet qe transmetojn champions league ne turksat (echolink el 5060 )
e pranon kodin biss por kanali nuk hapet ....
mund te me ndihmoni ??? Flm
Pershendetje! Kam nje aparat Ecolink EL 5060 2USB. Ka disa kohe qe nuk m'i hap kanalet e paketes hollandeze (te Astra 19.2). I ve kodin te Irdeto 2, e pranon por kanalet nuk i hap. E provova edhe sot tr NED3 per te pa ndeshjen e sontme te Champions League, perseri e njejta gje! A mund te me jape kush ndonje ndihme a keshille?
Pershendetje
Jam i ri ne kte forum dhe do doja pak ndihme nga ju....Me ka rene ne dore nje aparature starsat sr-x30CU USB dhe e cova tek nje mjeshter per ta kthyer ne Golden interstare.....Jam i interesuar te shikoj te gjitha ndeshjet Angleze dhe italiane dheme thane qe me turksat punon....Ne fakt mora tja fus softin vet dje me usb por nuk beri...Heres tjeter perpara se ta coj tek mjeshtri kam iden se ia fus vet softwaret.......Po celsat ku ti gjej per kanalet e turksat???Ju flm..
dhe dicka,si futen ato biss???
Celsat mund ti futesh duke shtypur butonin 0 ne pult,kodet ne bis duke shtypur butonin menu dhe pastaj butonin e kuq fta/cas kurse per vendosjen e celsave ne ccw shtyp butonin menu dhe pastaj butonin blu a/v me poshte ke dhe nje liste celsash qe mund ti hedhesh me ane te usb
Me usb nuk me ben vella,mund ta lidh direkt aparatin me laptop me an te fishes???Ose ose mund tia hedh manualisht!!!Me kto celsa cfar kanalesh mund te hap ne turksat???dhe cfar kampionatesh mund te shoh???Je i nderuar