Pershendetje
Kam nje starsat sr-x30cu usb.......Aktualisht shoh te gjitha kanalet BISS ne turksat pa preoblem.......Kam qejf te merrem dhe me hellasin por nuk e di se nqs i hap Bulsatin ky lloj aparati...........Me jepni ndonje ide
Search37, pershendetje! Dje shkarkova permes USB programin qe me pate derguar per Echolink EL 5060 2CA USB.por ... asgje te re! Kodet te Irdeto2 (NED3 etj) i pranon por nuk i hap, kurse te Biss (Channal 33, psh) as nuk i pranon fare! Mbase nuk kam ditur te bej sic duhet shkarkimin... Po ju tregoj proceduren qe kam ndjekur: Tools-Software Upgrade-Backup to USB... e shkarkim! Te Upgrade by USB thoshte "no file" e nuk pranonte start, ndersa te Backup to USB Disk (Backup mode) shkruante: Dump software. Pas startimit aty, kam kaluar te Upgrade... (Upgrade file shfaqte sw e disa numra) Bera shkarkimin, por sic ju thashe, asgje te re! Futa tani edhe kodet e reja te NED3 per ndeshjen e sontme Apoel-Real, por pa rezultat... Ju lutem, nese dini dicka te re ose nese kam gabuar une me proceduren e ndjekur, me shkruani. Perzemersisht,Anza Sat!
Pershendetje, Une si aparat kete nuk e njoh, por ti duhet te besh updetim softwere pra, VETEM SOFTWARE UPDATE OSE UPGRADE SIC TA JEP TY NE APARAT, jo dump, back up, etj, pra do veprosh keshtu, kaloje ne USB, pastaj ben software upgrade ose update, asgje tjeter dhe kanalet duhet te hapen dhe keto hollandezet patjeter, ketu ke te riun shkarkoje, updetoje, nqs ke probleme me aparatin beni restore factory defaults, nqs ke probleme me thuaj, kalo mire.
Pershendetje,
Kam nje Starsat xr50cu te klonuar ne GI s770, te cilit i kam hedhur nje firmware te 2007, qe ka Seca,
me te cilen shoh RAI dhe ORF,
Me firmware e Lordofsat te postuar ketu per GI s770 arrij te shoh Austriasat dhe ORF por per fat te keq humbas RAI,
dhe me pelqen F1 dhe ChLeague me koment italisht,
Me pak llafe duhet qe vazhdimisht te nderroj firmware me USB dhe nganjehere humbas dhe favorites
Meqe nuk besoj se Lordofsat eshte shum aktiv te merret me kete pune,
a mund te me ndihmoni nese ka ndonje program qe te bej editimin firmware.bin,
ne teori thjesht duhet marre firmwari i 2007 qe ka seca te shtohet Austriasat dhe per te liruar vend te hiqet ndonje Viaccess psh,
ka ndonjeri eksperience ne kete pune apo eshte shume e nderlikuar?