ixpilica lá essa que nao entendoOriginally Posted by Max_Max
![]()
ixpilica lá essa que nao entendoOriginally Posted by Max_Max
![]()
Not working D+ keys
Are FAKE!
Shtiu ca e cam greshit dar totushi tre sa intreb:
-are cineva vre-un glitch ptr nds ?
-sau dump ?
Numai Bine Tuturor
Doozer2008
P.S.: cardul de gigi e trecut in n3 dar diferentza nu e mare,sint programe care pot citi cardul shi ultimul nano.
Tzutzu59 :
Salutare la toata lumea !
Tzutzu59 ai dreptate intr-o oarecare masura,eu sunt nou in acest domeniu,ma ocup de IT,hardware si ceva software,eu unu adaca as avea mai multe detalii despre programele cu care sa pot face firmware si programe cu care sa citesc cardurile as face sunt o persoana extrem de hotarata in a face ceva,de care sa profite si cei u mai putini bani,si cei care umbla cu sarumana pe la aia de la GIGI T.. ar trebui sa se gandeasca ca nu cei 10.000 sau 15.000 ,de aia cu antene pirat ii duce in faliment pe aia del la GIGI acei care umbla cu jalba in bat si le indruga verzi si scate.Eu sunt in italia de 5 ani am incercat da fac o colaborare,mi-au zis ca nu se poate,cei de la MAX au putut a faca colaborari si de curand au inceput si cei de la DOLCE.Ce i-a a derterminat,faptul ca sunt cerinte extrem de mari ,nu fac fata cu cererea de aparate .Am un motiv in plus pentru a face software si firmware pentru ca doar in Romania sunt multi disperati care merg cu ideia numai sa faca bani din ori ce,sunt in stare si sa jupoie lume de piele sa potaface bani ,aici sunt zeci de firme care fac antene pirat pentru canalelel de aici.Firmele care lucreza ptr.SKy Italia nu se plang de clienti,pentru ca au ofrte destul d bune,eu aminstalat o perioada de timp si antene ptr SKY.Pana ce am gasit alceva de lucru .Daca e careva care imi pote da detali depre anumit programe cu care as pute lucra,va zic ca o sa fac toto posibilulsa rezolv toto ceia ce pot face straini si noi nu incercam.