Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 95 of 105 FirstFirst ... 457085909394959697100 ... LastLast
Results 941 to 950 of 1049

Thread: Συζητήσεις BD cart014

Banned
    Uploads
    0

Re: Blue Dragon - Συζητήσεις

malista oles h spasmenes kartes kapou stirizonte px h gama stirizotan sthn version2-4 kala h tita den stirizotan pouthena to idame tora h dragon stirizete sthn 5 telika otan mpenis sto sat enimeronese to pou stirizete h kathe karta. kala ego prosopika exo ali apopsi epi toy thematos to pou stirizete h kathe karta ali fora tha tixi na ta poume sxetika me karta

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Συζητήσεις BD cart

ta cypriaka an kai etimothanata pezoun akoma giati sto nisi kykloforun akoma 5ares
    gia ligo kero omos afou kai eki tis anntikathista i nova...

ta ipolipa pou diabazo pos kykloforoun non public arxia me ta cypriaka ta akouo berese...
    oso kai non public na ine molis teliosoun i 5ares apo to nisi... papala

Senior Member
    Uploads
    0

Enas prov emeine re paidia, poso na anteksei? Pano apo 2 mines den antekse kaneis kai idi exei faei pano apo ena mina+!

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by bmxakias View Post
    Enas prov emeine re paidia, poso na anteksei? Pano apo 2 mines den antekse kaneis kai idi exei faei pano apo ena mina+!
    to na alaksi provider den yparxei provlima to na kopi to hsn einai to provlima

Member g9legend's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tzarios View Post
    ta cypriaka an kai etimothanata pezoun akoma giati sto nisi kykloforun akoma 5ares
    gia ligo kero omos afou kai eki tis anntikathista i nova...

ta ipolipa pou diabazo pos kykloforoun non public arxia me ta cypriaka ta akouo berese...
    oso kai non public na ine molis teliosoun i 5ares apo to nisi... papala

O enas kai monadikos logos pou iparxi afto me to CY einai oti i nova kiprou ptoxefse kai sixonefthike me GR kai edo kai perisotero apo ena mina oles oi grames eksipiretisis proothounte ellada kai einai diskolo me 1 atomo prosopiko pou emine stin kipro na allaxthoun toso sintoma oses kartes apeminan ...

Banned
    Uploads
    0

kala einai na min milame sto sat gia to monadiko arxeio pou emine kai einai kai apo thn cy o logos einai oti h nova psaxni na to bri auto to arxeio kai ean to bri tha to klisi to kalitero einai na to ksexasoume kai na perimenoume ton antipalo na mas dosi ta ala mexri tote tsimoudia as to ksexasoume to mondikomas arxeio.

Senior Member michael318's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vantanos View Post
    kala einai na min milame sto sat gia to monadiko arxeio pou emine kai einai kai apo thn cy o logos einai oti h nova psaxni na to bri auto to arxeio kai ean to bri tha to klisi to kalitero einai na to ksexasoume kai na perimenoume ton antipalo na mas dosi ta ala mexri tote tsimoudia as to ksexasoume to mondikomas arxeio.
    Πραγματικα πιστευεις οτι ψαχνει να το βρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν εχουν internet στην ν**α ή βαριουνται να μπουν σε ενα forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Member
    Uploads
    0

Για σας παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει αυτο το αρχείο για να δω λίγο φως.
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Junior Member
    Uploads
    0

re den exete katalawi oti i irdeto pezi mpala moni tis???
    aplos etoimazi to epomeno update pou tha triwoumwe ta kolomeria mas aplos mas wasanizei mas key ta nyxia siga siga pos nato po re perni ekdikisi ine dyskolo na to katalawoume oti me ena update alazi ta kerata tis.
    kai kati akoma se liges meres na kserete to cccam tha diawazi tin karta sas kanonika alla stous client den tha stelni tipota idi arxisan ta parapona apo merikous eno i karta tous doulewi me scam molis tin wasoun sto cccam tous rixni kantilia dld tous lei to cccam ftani pia den mporo na miraso allo,

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by vantanos View Post
    wre vaggo ena file emeine kai to exei oli h eifilios! les na min kserei poio einai? les na perimenei emas pou sizitame edo gia na mathi leptomereies.

Advertise Here