Dostum o sitelerin adreslerini verebilir misin? şimdiden teşekkürler.......Originally Posted by spyderman
Dostum o sitelerin adreslerini verebilir misin? şimdiden teşekkürler.......Originally Posted by spyderman
http://www.newprog.net/ adresindeki bu
programın formatı next plusların yazılımına benziyor. (609c versiyonu.) Hatta içinde yükleme programı olarak PcLink 2.0iUser bile var. Bu yazlımı deneyen oldumu ? Belki içinde hepimizin aradığı şey vardır?
bu adres next e hiç benzemiyor
zipli dosyanın içinde çıkan bu dosyanın altı çizili kısmına bakın next lerin dosya formatına çok benziyor.
SMME_FT9950 SUPER MAKII_INF609c050606 MO11.00.hex
buda next plus un en son yazılımı
5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF609a042406 MO10.00.hex
Nextin son çıkan versiyonu da 609a, burada 609c yazması çok ilginç yazılımın 6 Mayıs tarihli bir yazılım olduğu da anlaşılıyor.
Yanlız dosya boyutları aynı değil orjinali 3,66 MB diğeri 3,21 MB öğrenmek istediğim deneyen olup olmadığı. Sakın benim yazıma bakıp da denemeyin. Bu işte prof olmuş arkadaşlardan cevap bekliyorum.
sanmıyorum tutacağını öle bir şey olsa boyutların tutması gerek yinede denemek lazım ama sorun olabilir dikkatli olmak gerek
ya arkadaslar deneyen yokmu bu yazılımı bi zahmet ustalar ilgilensin
arkadaşlar bu dosya hakkında bilgiler buldum. haramiler board ta bu dosyanın Starsat adlı bir cihaza ait olduğu belirtilmiş.Heyacana gerek yok yani.... Dt yi çözdüğü de söylenmiyor. Bilgilerinize..........
SoftCam Xcrypto and Orion.Key dosyasını xdream modüle yükledim full çözüyor. nexlerin 9000 ve xsuperplus larda da cw emu olduğuna göre çözebilir.
deneyin
üstat orion modül takım 60ytl+25ytl 85ytl tutuyo herkes emu ile izliyo bu parayı niye sokağa atalım uygun yazılım el altından verilse daha ii olmazmı hem emu ile nereye kadar gider dt allah bilir ..gerci cw yazılım verilmiceni kati şekilde sölüyolar galiba biz cok bekleriz ama işin diger tarafında 2kişi ye kalmış yazılım işi muadil cihazların yazılımlarıda next e kesinlikle uymuyo. heralde alıcam dreambox keyfime bakacam..saygılarOriginally Posted by mamoste
Digiturk kartları değiştirmeye başladı ne yapmak istiyorlar bilgisi olan varmı...