Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Roj TV İsveç'te kablolu yayında

Member
    Uploads
    0

Re: Roj TV İsveç'te kablolu yayında

bensenin yanlı tarihi değil,(emekli öğretmenim) dünya tarihini okudum.ingiliz,fransız ve ruslara karşı kürtler kendileri savaştılar.hasta osmanlı askerinin hiçbir katkısı olmadı.
    kusura bakma senin bu övdüğün mantık dün danıştayı bastı değerli bir hukukçuyu öldürdü.bu senaryo 12 eylül öncesini bana hatırlatıyor.türkiyeyi sevmek bu değil.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    10

Exclamation Re: Roj TV İsveç'te kablolu yayında

Quote Originally Posted by mamoste
    bensenin yanlı tarihi değil,(emekli öğretmenim) dünya tarihini okudum.ingiliz,fransız ve ruslara karşı kürtler kendileri savaştılar.hasta osmanlı askerinin hiçbir katkısı olmadı.
    kusura bakma senin bu övdüğün mantık dün danıştayı bastı değerli bir hukukçuyu öldürdü.bu senaryo 12 eylül öncesini bana hatırlatıyor.türkiyeyi sevmek bu değil.

Türkiye yi sevmek TÜRKİYE'yi bölmek peki hocam sorarım sana ?
    bunların yaptıkları şuan normal bişey mi?
    ama bunlara yakın da son verilecek unutmayalım ki Türk askeri doğuda şuan..!

Junior Member
    Uploads
    10

Arrow Re: Roj TV İsveç'te kablolu yayında

he bu arada ben Türkiye'de aşırı dinci kesimin yanında değilim aksine sevmem onları..Aydınlık Türkiye genci olmak için M.Kemal'in bize bıraktığı bu vatanın savunucusuyum sonuna kadar.

Hocam sen bi Gençliğe Hİtabeyi'de okursan sevinirim.

Junior Member
    Uploads
    10

Member
    Uploads
    0

kürtler mezopotamyanın ezeli halklarındandır dostum.çin önlerine set çekince türkler aç-perişan ortadoğuya doğru göç ederlerken kürtler yurtlrına kabul ettiler.asırlardır birlikte yaşıyorlar ve yaşamalıdırlar.titre kendine gel.kullandığın o anlamsız cüleleri gerçek türkler deği milliyeti belli olmıyan türkiyedeki azınlıklar kullanıyor.bu cümleler acizliğin kafasını kuma gömenlerin kullandıkları sıloganlardır.çağdaş insanlar işe yarar cümleler kullanırlar.ülkenin problemlerini çözecek eylemlere hizmet ederler.
    bu cümlelerle yıllardır kardeş kanı dökenler şimdide istanbul duvarlarına "dünya türk olsun" komiklikler yazıyorlar.
    kaldı ki artık özgür bir kürdistan var.bu laflarla sınırlarını genişletirsin.türkiye zaten büyük sıkıntı yaşıyor(nüfusun %30 açlık sınırında %5 ı milli gelirin % 60 nı haksız yerde vatan,millet,sakarya-din iman bayrakla götürüyor) kendi vatandaşını dışlamakla ateşe benzin atmiş olursun.
    "titre kendine ge"

Member
    Uploads
    0

bak serdar kardeşim,
    sen atatürkten-atatürkçülükten ve özellikle atanın özlemi çağdaşlıktan bahs ediyorsun.aslında atatürk çağdaş değerleri yaymaya çalışan dünya liderlerin ön saflarında yer alır. ne yazık ki yanlızdı.etrafındaki ekip görünenlerın çoğu gerici , halife ve osmanlı eğitimi alan ayakbağlarıydı.atatürkün içine kapanıp hastalanmasınıda ona bağlıyanlar var.atatürk ideallerinin %10 unu bile gerçekleştirmeden veda etti.daha sonra ve bugün atatürk adına yapılanların çoğu ataya ihanettir.
    amasya genelgesini okumanı tavsiye derim.biz kürtlerle bu cumhuriyeti kurduk der kısaca.atatürk milli ırkçılığı değil ulusalcılığı savunmuştur.atatürk kün 1930 larda kaldırdığı veya kaldırmaya çalıştığı gericilikler halen türkiye insanı için tehlike oluşturuyorsa,atatürk ün ilke ve devrimlerinin gerçekleştirilmediği anlamına gelir.
    can yücelin bir şiiri var
    benim atatürküm,
    kara tahta başında alfabe öğretir.
    muhtar emminin okul kapısında bekçilik yapar,
    karadayının atattürkü kocatepede karakara düşünür..................
    .........................
    herkes tuturmuş bir atatürk. kullanıyorlar yazık günah.
    cuntacılar atatürkçü olmuş ,atatürkün kemiklerini sızlatıyor.
    kuzey ırak sınırına yığılan askerlerle övünüyorsun ah canım gerçekleri bile bilsek tüm problemlerimizi çözerdik.
    evet sınıra 400.000 asker yığmışlar.bekliyor.abd nın izin vermiyeceğini bile bile oraya gönderdiler.günde tırılyonlarca harcama.dağbaşında o çocuklara yazık.
    dolar 1500 e fırladı.vs. vs.
    cumhurbaşkanlığı seçimi kavgası. ve ve ve ve bana 12 eylül öncesi yüzlerce gencimizin öldürülmesi ve komplolar.darbeye zemin hazırlamaları hatırlatıyor.
    iyiki artık mudahale edecek güçleri kalmamış.
    tayyıp kasımpaşalı bir şarlatanmış. fos çıktı.
    ne eksiğimiz kaldı biliyormusun?
    kardeş kavgası,kürt-türk. kurtlar bu puslu havayı bekliyorlar. gel ekmeklerine yağ sürmiyelim.farklılıklarımız zenginliğimizdir.kürt-türk alevi sunni ne isek saygı-sevgi çağdaş hoşgörü bizi kenetliyecek,çağdaş düşünerek türkiyemizi medeni uluslar seviyesine çıkarark atatürk ideallerine ulaştıralım.
    kalkımız aç-sefil işsiz-çaresiz.bu durum herşeye musayit özellikle kavgaya.toplumları çephe savaşları yıkamaz,iç savaş yıkar.
    hoşçakal

Junior Member
    Uploads
    10

Arrow Re: Roj TV İsveç'te kablolu yayında

hocam ben iç savaş çıkmasını istemiorum tabi ki ama şuan Kürtlerin ayaklanmasını anlayamıyorum.Bu güzel ülke de beraber kardeşçe yaşıyoruz ama adamlar utanmadan doğudan ankaraya kadar sınız çizmişler kendilerine türkiyenin yarızından çoğonu Kürdistan yapçaz diolar . Bu bölücüklük iç savaş değilmidir???BU SINIRLAR TÜRK SINIRLARI BUNA İZİN VERİLMEZ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Advertise Here